Χαράτσι στα επιδόματα τρίτεκνων- πολύτεκνων του ΟΓΑ με διάταξη στα «μουλωχτά»

Με τη μορφή τέλους χαρτοσήμου ύψους 3,6% στα επιδόματα που καταβλήθηκαν τον Ιούλιο

Χαράτσι στα «μουλωχτά» ύψους 3,6% επέβαλε ο Οργανισμός Γεωργικών Ασφαλίσεων στα επιδόματα τρίτεκνων και πολύτεκνων.

Βασιζόμενος σε κάποια νομοθετική ρύθμιση που όπως παρατηρεί ο Ελεύθερος Τύπος πέρασε κάποια στιγμή χωρίς κάποιος να την αντιληφθεί ο ΟΓΑ επιβάλει τέλος χαρτοσήμου στα επιδόματα που κατέβαλε τον Ιούλιο στις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες.

Βάσει των νόμων 4093/2012 και 4252/2014 τα επιδόματα αυτά θα έπρεπε να απαλάσσονται από κάθε φόρο, τέλος ή εισφορά υπέρ του Δημοσίου, όμως φαίνεται ότι μέσα στα πολυνομοσχέδια που ψηφίστηκαν τους τελευταίους μήνες πέρασε η διάταξη για την επιβολή τέλους χαρτοσήμου.

Ο ΟΓΑ μάλιστα φρόντισε να ενημερώσει τους δικαιούχους με δελτίο τύπου στις 20 Ιουλίου ώστε να μην πάθουν «εγκεφαλικά» από τη μείωση στα επιδόματά τους.

Πηγή: protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Αύγουστος, 2016, 8:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr