Οι δικαστές να λαμβάνουν υπόψη αν οι νόμοι είναι κοινωφελείς, λέει ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ

Σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σημείωσε ότι η διαδικασία ήταν ανοιχτή, πως «δεν μπήκε κανένας περιορισμός». «Εμείς θέλουμε να τηρηθεί η νομιμότητα και να υπάρχει διαφάνεια. Μπαίνουν κανόνες» επέμεινε

Τη θέση ότι οι δικαστικοί λειτουργοί πρέπει να λαμβάνουν υπόψη στις αποφάσεις τους αν οι νόμοι είναι κοινωφελείς εξέφρασε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Παναγιώτης Ρήγας καλύπτοντας τον αναπληρωτή υπουργό ΥγείαςΠαύλο Πολάκη παρά τη θύελλα αντιδράσεων που προκάλεσαν αναφορές του. 

«Είναι δεδομένη η εμπιστοσύνη στη Δικαιοσύνη, όμως στις δικαστικές αποφάσεις (σ.σ οι δικαστές) να λαμβάνουν υπόψη και το νόμο για τις εργολαβίες (στα νοσοκομεία) που έχει ψηφιστεί… Τα οφέλη υπέρ του κράτους είναι πολύ μεγάλα, πρέπει να λαμβάνονται υπόψη από τις δικαστικές αποφάσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Παναγιώτης Ρήγας.

Όπως ανέφερε ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ, «ο κ. Πολάκης δίνει πολύ μεγάλη μάχη απέναντι σε κυκλώματα που λυμαίνονται το χώρο της δημόσιας υγείας, για να μην κατασπαταλούνται πόροι και για ανθρώπινες εργασιακές σχέσεις μέσα στα νοσοκομεία. Τον έχουν στοχοποιήσει πάρα πολλά κυκλώματα, θεωρώ ότι δίνει μάχη για να υπάρξει άλλη κατεύθυνση στο χώρο της υγείας».

Σε ό,τι αφορά το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες σημείωσε ότι η διαδικασία ήταν ανοιχτή, πως «δεν μπήκε κανένας περιορισμός». «Εμείς θέλουμε να τηρηθεί η νομιμότητα και να υπάρχει διαφάνεια. Μπαίνουν κανόνες» επέμεινε.

Ερωτηθείς ειδικά για τον Χρήστο Καλογρίτσα, ο οποίος έχει τεχνική εταιρεία που ανέλαβε δημόσια έργα και συμπληρωματική εργολαβία 13 εκατ. ευρώ, ο γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ είπε ότι «δεν έχω καμία εικόνα για το θέμα, γίνεται διαγωνισμός για να μπει τέλος στην ανομία που επικρατούσε». «Αν θα πάρει ή δεν θα πάρει άδεια (σ.σ ο κ. Καλογρίτσας) θα φανεί μέσα από το διαγωνισμό» δήλωσε.

Όσον αφορά την κατάσταση της οικονομίας τόνισε πως «δεν υπάρχει προβληματισμός και αγωνία για να επιβληθεί ο δημοσιονομικός κόφτης, την ερχόμενη χρονιά έχουμε το μεγάλο στοίχημα για την ανάπτυξη και την παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας και αυτό το στοίχημα θα το κερδίσουμε».

Οι παρεμβάσεις Πολάκη θυμίζουν άλλες εποχές τόνισε από την πλευρά του στον σταθμό μας ο πρόεδρος της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Αστυνομικών Γρηγόρης Γερακαράκος. «Η νομοθεσία ισχύει από τον πρωθυπουργό ως τον τελευταίο πολιτη εκτός αν αυτό αλλάζει σήμερα… Να μας το πουν τότε» σχολίασε.

Διαγωνισμό παρωδία, που πάει κόντρα σε όλα τα όργανα και τις ανεξάρτητες αρχές, χαρακτήρισε στον ΣΚΑΪ το διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες ο βουλευτής της ΝΔ Γιάννης Κεφαλογιάννης.

Πηγή: protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 4,Αύγουστος, 2016, 11:17 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery





  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr