Σύσκεψη για τα Κέντρα Αποκατάστασης – Αποθεραπείας Αμυνταίου & Άργους Ορεστικού

ΚΟΖΑΝΗ, Ευρεία σύσκεψη για τα Κέντρα Αποκατάστασης – Αποθεραπείας του Αμυνταίου και του Άργους Ορεστικού πραγματοποιήθηκε στο κτίριο της Περιφέρειας, με πρωτοβουλία του αρμόδιου Αντιπεριφερειάρχη Υγείας Σταύρου Γιαννακίδη.

Συμμετείχαν ο Διοικητής της 3ης ΥΠΕ Γιώργος Κίρκος, οι Δήμαρχοι Αμυνταίου Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης και Άργους Ορεστικού Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, οι Διοικητές των νοσοκομείων Φλώρινας και Καστοριάς, οι δύο Φυσίατροι των Κέντρων, εκ των οποίων ο ένας προσλήφθηκε πρόσφατα για τo Κέντρο του Αμυνταίου και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Κατά τη διάρκεια της συνάντησης συζητήθηκε ο τρόπος της εύρυθμης λειτουργίας των Κέντρων με την αξιοποίηση στο έπακρο των κτιριακών υποδομών και του σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού (φυσικοθεραπευτήριο, εργαστήρια λογοθεραπείας, πισίνες, κτλ.) με στόχο την καλύτερη ποιότητα παροχής υπηρεσιών αποθεραπείας και αποκατάστασης σε άτομα με αναπηρία, με εσωτερική ή εξωτερική νοσηλεία, οι οποίοι έρχονται από όλη τη Ελλάδα καθώς και το εξωτερικό. Αποφασίστηκε επίσης η Περιφέρεια σε συνεργασία με τα νοσοκομεία να προχωρήσει στην εκπόνηση οικονομοτεχνικής μελέτης που θα αφορά τη χρηματοδότηση των Κέντρων.

«Οι δράσεις που στοχεύουν στην αποτελεσματική, ολοκληρωμένη και άρτια προσφορά των κοινωνικών, εκπαιδευτικών και ιατρικών αγαθών και υπηρεσιών προς τα άτομα με αναπηρία και ειδικά προβλήματα και η αύξηση των ευκαιριών για τη βέλτιστη κοινωνική τους ένταξη, αποτελούν προτεραιότητα για την Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας» τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 5,Αύγουστος, 2016, 4:39 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr