Μεγάλη η δυσαρέσκεια πολλών στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ για τους χειρισμούς του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στο θέμα των ενοικίων και της μεταστέγασης δημοσίων υπηρεσιών – Αποστάσεις ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ από τις παράξενες ενέργειες τις Ν.Ε του ΣΥΡΙΖΑ

Αισχρά παιχνίδια που όλοι τα καταλαβαίνουν

Δεν αποδίδουν οι ξαφνικές ενέργειες του ΣΥΡΙΖΑ τοπικά την στιγμή που η τοπική βουλευτής έχει χαράξει άλλη πορεία στο θέμα π.χ των φορέων της γούνας και της κοινής στέγασης τους στο κτίριο που στέγαζε πολλά χρόνια πριν του ΚΕΝΤΡΟ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΟΥΝΑΣ.

Άλλα κάνει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ άλλα δρομολογεί σε συνεργασία με την Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας η ΟΛΥΜΠΙΑ ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ ( που υπολογίζουν  άλλωστε περισσότερο).

Στο απόλυτο κενό οι συναντήσεις και οι δήθεν προσπάθειες για άμεση μετακόμιση υπηρεσιών σε χώρους κρατικούς.

Επειδή βλέπουμε και πάλι διάφορα παιχνίδια στο ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ πρέπει άμεσα την πολιτική ευθύνη να την αναλάβει και η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και να βάλει ένα STOP στις περίεργες ορέξεις ορισμένων.

Άμεσα πρέπει να υπάρξει μια τοπική συνεργασία πολλών για την σωστή διαδικασία που θα γλιτώσει επιτέλους από περιττά έξοδα το Ελληνικό κράτος.

Μερικοί απλά βιάζονται να κλείσουν την ΕΔΗΚΑ ( ξέρουμε γιατί) δεν μας ενδιαφέρει ο καημός σας κύριοι, άλλο είναι το θέμα μας και όχι η ΕΔΗΚΑ……..

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Αύγουστος, 2016, 8:21 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr