Χρηματιστήριο: Σταθεροποιητικές τάσεις

Ακόμη μια “βουβή” μέρα στο Χρηματιστήριο της Αθήνας με τον τζίρο… να λείπει διακοπές.

Αρχή της συνεδρίασης και οι τάσεις είναι μάλλον σταθεροποιητικές. Στις 10:45 και με τον τζίρο στα 0,73 εκατομμύρια ευρώ ο Γενικός Δείκτης σημείωνε οριακή πτώση -0,07% και διαμορφωνόταν στις 560,00 μονάδες.

Εικόνα σταθεροποίησης εμφάνισαν στην αρχή της συνεδρίασης οι ευρωπαϊκές μετοχές, με τα κέρδη μετοχών όπως της Altice να αντισταθμίζονται από την υποχώρηση των μετοχών που σχετίζονται με εμπορεύματα λόγω της μείωσης των τιμών του αργού και των βιομηχανικών μετάλλων.
Η μετοχή της Altice σημείωσε άνοδο πάνω από 10% καθώς τα λειτουργικά κέρδη δεύτερου τριμήνου ξεπέρασαν τις εκτιμήσεις της αγοράς.
Ο δείκτης πρώτων υλών STOXX Europe 600 Basic Resources υποχώρησε κατά 0,8%, καθώς οι τιμές του αργού πετρελαίου και των βασικών βιομηχανικών μετάλλων, όπως ο χαλκός και το αλουμίνιο, μειώθηκαν κατά 0,6-1,0%.
Ο ευρύτερος δείκτης STOXX 600 κατέγραψε μικρές διακυμάνσεις στην έναρξη της συνεδρίασης.

Πηγή: newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Αύγουστος, 2016, 11:01 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr