Και η Ν.Δ τα ρίχνει άγρια στον Π.Ζαγάρα και στην Ν.Ε του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ για τις άστοχες ενέργειες τους στο θέμα της μετακίνησης των υπηρεσιών

Εικόνα αρχείου......

Δ.Τ – Τρικυμία εν κρανίω επικρατεί στον κυβερνητικό συνασπισμό ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τόσο σε κεντρικό, όσο και σε περιφερειακό επίπεδο. Στην Περιφερειακή Ενότητα Καστοριάς δε, υπάρχει το απόλυτο χάος. Δυστυχώς, η αδυναμία άρθρωσης πολιτικού λόγου και πραγμάτωσης του οράματος τους για τον τόπο μας, μιας κι ακολουθούν τη γενικότερη ανερμάτιστη πολιτική τους, που καθορίζεται από εμπάθειες και ιδεοληψίες, οδήγησαν τη νομαρχιακή οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς να οργανώσει συνάντηση φορέων, ώστε να τους ανακοινώσει την πρόθεση υποτίθεται της κυβέρνησης(;), για μεταφορά υπηρεσιών που στεγάζονται σε ενοικιαζόμενους χώρους, στο κτήριο της ΕΔΗΚΑ.

Σαν να μην υπάρχουν υπεύθυνοι φορείς που οφείλουν να ασχοληθούν με το τόσο σοβαρό και προκλητικό αυτό θέμα. Καταργήθηκαν ξαφνικά Δήμοι, Περιφέρεια, αρμόδιες υπηρεσίες του δημοσίου. Κατήργησαν ακόμα και την ίδια την κοινοβουλευτική τους εκπρόσωπο, που θα μπορούσε θεσμικά να προκαλέσει μια τέτοια διευρυμένη σύσκεψη, αποδεικνύοντας περίτρανα την καθεστωτική τους αντίληψη για την άσκηση εξουσίας.

Προκλητική και στοχευμένη είναι η πρότασή τους για το χώρο της ΕΔΗΚΑ, που εκφράζει τη φοβική τους διάθεση απέναντι στον κλάδο της γούνας. Σαν μην υπάρχουν διαθέσιμοι δημόσιοι χώροι μέσα στην πόλη της Καστοριάς. Σαν να μη γνωρίζουν την κατάντια του ιστορικού κέντρου της πόλης μας, το οποίο χρειάζεται κατεπειγόντως τόνωση, για να αποκτήσει έστω μέρος της παλιάς του αίγλης και το οποίο βέβαια διαθέτει ανάλογους χώρους.

Κάποια στιγμή θα πρέπει να γίνει επιτέλους κατανοητό από όλους ότι οι λύσεις στα τοπικά προβλήματα δεν είναι ούτε μπλε, ούτε πράσινες, ούτε πορτοκαλί… Θα πρέπει να μάθουμε να ξεχωρίζουμε την κεντρική πολιτική σκηνή όπου κυριαρχεί η μάχη του πολιτικού λόγου, των ιδεών, των ιδεολογιών, των επιχειρημάτων…με τα θέματα-προβλήματα του τόπου μας, οι λύσεις των οποίων θα έρθουν μέσα από τη συναίνεση, τη σύνθεση, τη συνεννόηση όλων των τοπικών φορέων.

Ο τόπος μας δεν μπορεί να κυβερνάται από συλλογικότητες. Όλοι μαζί πρέπει να εργαστούμε για το καλό της μίας και μοναδικής συλλογικότητας που δεν είναι άλλη από τον καστοριανό λαό!!!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Αύγουστος, 2016, 11:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr