Και ο Π.Περιβολάρης για ΣΥΡΙΖΑ και δημόσιες υπηρεσίες…..» Όλοι καταλάβαμε τα παιχνίδια σας με το κτίριο της ΕΔΗΚΑ »

Δημόσιος διασυρμός τελικά για το όλο θέμα…..

ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ :  «Το κτίριο της ΕΔΗΚΑ και του πρώην Κέντρου Ελληνικής Γούνας δεν ανήκουν στο ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς για να αποφασίζει για την χρήση του. Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς μπορεί να φαντασιώνεται ότι βρισκόμαστε στη Βόρειο Κορέα ή στην Τουρκία του Ερντογαν και όλοι οι φορείς του τόπου, Επιμελητήριο, Εργατικό Κέντρο, Ομοσπονδία Γούνας θα ακολουθήσουν τις εντολές της, αλλά ένα είναι σίγουρο: Σύντομα η αριστεροδεξιά συγκυβέρνηση Συριζανέλ θα αποτελέσει παρελθόν συνεπώς τα σχέδια σας και τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από αυτά, για τα οποία βοά ολόκληρη η Καστοριά και αποτελούν πεδίο εσωτερικής σύγκρουσης μεταξύ των στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ Καστοριάς και της βουλευτίνας κας Τελιγιορίδου απλά δεν πρόκειται να υλοποιηθούν».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Αύγουστος, 2016, 11:42 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr