ΔΕΗ: Καταβλήθηκε η δεύτερη προκαταβολή για την κατασκευή της νέας Λιγνιτικής Μονάδας «Πτολεμαΐδα V»

Τη δεύτερη προκαταβολή για την κατασκευή της νέας Λιγνιτικής Μονάδας «Πτολεμαΐδα V» κατέβαλε η ΔΕΗ, όπως αναφέρει ανακοίνωση της επιχείρησης προς τους επενδυτές.

Όπως αναφέρει η ανακοίνωση: «η ΔΕΗ Α.Ε. σε συνέχεια της υποβολής από τον ανάδοχο κατασκευής της νέας Λιγνιτικής Μονάδας «Πτολεμαΐδα V» των απαιτούμενων εγγυητικών επιστολών, κατέθεσε, τη δεύτερη προκαταβολή ύψους 198 εκατ. ευρώ με βάση τα όσα προβλέπονται στη σύμβαση κατασκευής, διασφαλίζοντας την ομαλή εξέλιξη του έργου. Η νέα μονάδα αναμένεται να λειτουργήσει στις αρχές του 2020″.

Υπενθυμίζεται ότι νέα μονάδα της ΔΕΗ θα έχει συνολική ισχύ τα 660MV θα πρέπει να μπει δοκιμαστικά στο σύστημα ηλεκτροπαραγωγής της χώρα το 2019, ενώ από το 2020 θα πρέπει να βρίσκεται στη εμπορική λειτουργία. Ο συνολικός προϋπολογισμός του έργου κατασκευής είναι 1 δισ. 400 εκατ. ευρώ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Αύγουστος, 2016, 8:46 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr