“Έντονο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον της Μαρίας Αντωνίου για θέματα περιβάλλοντος”

Δ.Τ –  Την Διεύθυνση Δασών Καστοριάς επισκέφθηκε η Μαρία Αντωνίου πρόσφατα προκειμένου να ενημερωθεί για ζητήματα που αφορούν τομείς της δραστηριότητάς του

Η Μαρία Αντωνίου ενημερώθηκε για την διανομή δωρεάν καυσόξυλων σε οικονομικά αδύνατους συμπολίτες μας, όπως επίσης και για όλα τα περιβαλλοντικά θέματα που απασχολούν την περιοχή και ειδικότερα για τα προβλήματα που προέρχονται από τις «επισκέψεις» αρκούδων σε κατοικημένες περιοχές του Νομού μας.

Υπενθυμίζεται ότι η Μαρία Αντωνίου είναι Δασολόγος και έχει διατελέσει στην Βουλή, ως Μέλος της Ειδικής Μόνιμης Επιτροπής Προστασίας Περιβάλλοντος, κάτι που δείχνει το έντονο και ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για θέματα περιβάλλοντος.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Αύγουστος, 2016, 5:35 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr