Το Συμβούλιο Εφετών θα αποφασίσει για το αίτημα της Τουρκίας για έκδοση των «8»

Στο υπουργείο Δικαιοσύνης το αίτημα των Τούρκων για έκδοση των οχτώ στρατιωτικών

Στην εισαγγελία Εφετών της Αθήνας δεν αποκλείεται να διαβιβαστεί αύριο των αίτημα των τουρκικών αρχών για έκδοση των οκτώ στρατιωτικών στην Τουρκία. Το αίτημα βρίσκεται ήδη στο υπουργείο Δικαιοσύνης, σύμφωνα με ανακοίνωση που εκδόθηκε από το υπουργείο. Στην ανακοίνωση αναφέρεται  ότι μετά την παραλαβή του σχετικού φακέλου το υπουργείο θα προχωρήσει και στην εξέταση της νομιμότητάς του.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με το υπουργείο Δικαιοσύνης, εφόσον συντρέχουν οι προϋποθέσεις το αίτημα θα διαβιβαστεί στην εισαγγελία Εφετών που είναι αρμόδια για να κρίνει το ζήτημα. Σύμφωνα με το υπουργείο εφόσον τα έγγραφα ελεγχθούν δεν αποκλείεται ακόμη και αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου το αίτημα να αποσταλεί στην εισαγγελία.

Το λόγο τότε θα έχει το Συμβούλιο Εφετών το οποίο αναμένεται να συνεδριάσει τις επόμενες ημέρες για να αποφανθεί αν θα πρέπει ή όχι να εκδοθούν οι οκτώ στρατιωτικοί στην Τουρκία.

Τέλος, για αύριο Παρασκευή αναμένεται να συζητηθεί και το αίτημα ασύλου που έχουν υποβάλει οι οκτώ στρατιωτικοί στις αρμόδιες υπηρεσίες της χώρας μας.

protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Αύγουστος, 2016, 2:46 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr