Περιβολάρης » Διαμαντόπουλος-ΣΥΡΙΖΑ και Τελιγιορίδου καταστρέφουν την Καστοριά »

»Η Κυβέρνηση τις τελευταίες ημέρες επαίρεται ότι η «ανεργία αποκλιμακώνεται» κατά τη δήλωση του Πρωθυπουργού. Στην Καστοριά και τη Δυτική Μακεδονία, όμως, η ανεργία κλιμακώνεται ραγδαία. Τα στοιχεία που έχει δημοσιεύσει η αρμόδια Ελληνική Στατιστική Αρχή, η οποία από την 1η Μαρτίου 2016 έχει νέο πρόεδρο, η τοποθέτηση του οποίου φέρει την υπογραφή του Υπουργού Οικονομικών Ευκ. Τσακαλώτου, είναι αμείλικτα.
Το μέσο ετήσιο ποσοστό ανεργίας στην Καστοριά κατά το 2013 ήταν 33,8%, το 2014 έπεσε στο 29,6% και το 2015 στο πρώτο έτος της «πετυχημένης» διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και της καλύτερης Κυβέρνησης όλων των εποχών, ανέβηκε στο 39,8%. Αναμένουμε τα στοιχεία του 2016, όταν δημοσιευτούν, με μεγάλο ενδιαφέρον για την περεταίρω «επιτυχία». Σε ότι αφορά γενικότητα τη Δυτική Μακεδονία, όπου υπάρχουν στοιχεία και για το πρώτο τρίμηνο του 2016, στην κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ παραδόθηκε ανεργία στο σύνολο του εργατικού δυναμικού 27,9% (τελευταίο τρίμηνο του 2014). Στο τελευταίο τρίμηνο του 2015 ο αριθμός ανέβηκε στο 32,2% και στο πρώτο τρίμηνο του 2016 στο 33,3%. Συμπέρασμα η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ έχει γραμμένη στα παλαιότερα των υποδημάτων της την Δυτική Μακεδονία. Σε ότι αφορά δε την Καστοριά αποδεικνύεται ότι ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ μαζί με τη συνεχίστρια του έργου του κου Διαμαντόπουλου, κα Τελιγορίδου, καταστρέφουν τον τόπο. Όσο περισσότερο θα μείνουν στην εξουσία, τόσο περισσότεροι άνεργοι θα προστίθενται στις σχετικές λίστες. Αποτυχημένος βουλευτής ο κ. Διαμαντόπουλος, αποτυχημένη βουλευτής και η κα Τελιγιορίδου».

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 19,Αύγουστος, 2016, 6:26 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr