Παναθηναϊκός, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ καταγγέλουν την ΕΠΟ και ζητούν παρέμβαση της FIFA!

Ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο ΠΑΟΚ απέστειλαν επιστολές στη FIFA, μέσω των οποίων καταγγέλουν την ΕΠΟ και ζητούν από την παγκόσμια ομοσπονδία να παρέμβει, ώστε να διορθωθούν τα κακώς κείμενα του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Στις επιστολές αναφέρεται το θέμα της διαιτησίας και το μπάχαλο που έχει προκύψει αναφορικά με τους αρχιδιαιτητές και το ισπανικό μοντέλο, αλλά και με τον καταρτισμό των πινάκων. ο οποίος έγινε, όπως υποστηρίζουν, με βάση τα «θέλω της ΕΠΟ, η οποία τοποθέτησε διαιτητές που στο παρελθόν έχουν προκαλέσει με τις αποφάσεις τους».

Ακόμα τονίζεται πως τόσο ο πρόεδρος της ΕΠΟ, Γιώργος Γκιρτζίκης, όσο και άλλα πέντε μέλη παραπέμπονται με βούλευμα σε δίκη για την υπόθεση της Κάρτας Υγείας, κάτι που ουσιαστικά σημαίνει πως αυτοί οι έξι εκπίπτουν αυτόματα από το αξίωμά τους.’

Τέλος, στις επιστολές αναφέρεται πως η ΕΠΟ παρανόμως άλλαξε τη σύνθεση της Επιτροπής Δεοντολογίας, για να μην παραπεμφθούν οι παράγοντές της που εμπλέκονται στην υπόθεση της «εγκληματικής οργάνωσης».

Πηγή: newsit.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Αύγουστος, 2016, 8:18 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΔΙΕΘΝΗ, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr