» Παράβαση κάθε έννοιας Νόμου και ηθικής για να καλυφθεί η παρανομία της κατάθεσης δωρεάς στο λογαριασμό του κ. Καρυπίδη »

Δ.Τ – Σε εξόφθαλμη και χωρίς προηγούμενο παράβαση κάθε έννοιας Νόμου και ηθικής προέβη ο ασκών καθήκοντα Γενικού Γραμματέα Αποκεντρωμένης Διοίκησης Ηπείρου –Δυτικής Μακεδονίας κ. Μιχελάκης, προκειμένου να καλυφθεί η παρανομία της κατάθεσης της γνωστής δωρεάς στον προσωπικό λογαριασμό του Περιφερειάρχη κ. Θόδωρου Καρυπίδη.

Ο κ. Μιχελάκης απαντώντας στη σχετική καταγγελία του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ και της επικεφαλής του Γεωργίας Ζεμπιλιάδου, αντί να εφαρμόσει τα όσα ρητά προβλέπει ο Νόμος, βγάζει μόνος του αθωωτική απόφαση, πέφτει σε σωρεία αντιφάσεων, παραδέχεται μια σειρά από παρατυπίες και συμπεριφορές που δεν ταιριάζουν σε καμιά περίπτωση σε δημόσιο λειτουργό και εξαπολύει δριμύτατη επίθεση εναντίον της Περιφερειακής Συμβούλου που αποκάλυψε το θέμα, παραδίδοντας μαθήματα για το πώς πρέπει να συμπεριφέρεται ένας Περιφερειακός Σύμβουλος και με το τι θέματα πρέπει να ασχολείται!

Κι όλα αυτά γιατί; Επειδή δεν μπορεί να κρύψει την αγωνία του να αθωώσει τον εγκαλούμενο Περιφερειάρχη, που ο ίδιος παραδέχτηκε την πράξη του, η οποία παραβιάζει Νόμους του Ελληνικού Κράτους, τους οποίους τόσο ο κ. Καρυπίδης όσο και ο κ. Μιχέλακης είναι υποχρεωμένοι να σέβονται και να τηρούν.

Ακολουθούν οι δύο επιστολές, του κ. Μιχέλακη και της ανταπάντησης του συνδυασμού ΕΛΠΙΔΑ, οι οποίες δίνονται στη δημοσιότητα καθώς οι πολίτες πρέπει να λάβουν γνώση και να κρίνουν. 

Απάντηση στην επιστολή ΓΓ Αποκεντρωμένης :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 23,Αύγουστος, 2016, 11:08 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr