Η Μαρία Αντωνίου συγχαίρει τις νέες και τους νέους της περιοχής μας που πέτυχαν τον στόχο τους

Με αφορμή την ανακοίνωση των Βάσεων εισαγωγής σε ΑΕΙ και ΤΕΙ, θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια στις νέες και στους νέους της περιοχής μας που πέτυχαν τον στόχο τους, κάνοντας ένα σημαντικό βήμα για τη μετέπειτα πορεία τους.

Με την επιτυχία τους αυτή έβαλαν τέλος στην αγωνία τους, ανταμείφθηκαν οι κόποι τους και έδωσαν μεγάλη χαρά και ικανοποίηση τόσο στους ίδιους, όσο στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς τους, που τους έκαναν υπερήφανους.

Στον δύσκολο δρόμο της ζωής όμως υπάρχουν «σταθμοί», όπου άλλοι ανεβαίνουν και άλλοι κατεβαίνουν, συνεχίζοντας διαφορετικά μονοπάτια, που το καθένα επιφυλάσσει διαφορετικές επιλογές και ευκαιρίες.

Γι’ αυτό ακριβώς θέλω να συγχαρώ και αυτούς που δε τα κατάφεραν σε αυτόν τον «σταθμό» και να τους παροτρύνω να συνεχίσουν την προσπάθεια με την ίδια θέληση, γιατί στη ζωή δεν υπάρχουν μονόδρομοι και αδιέξοδα. Δίνουμε διαρκώς μάχες και οι εξετάσεις αυτές είναι μία μόνο από τις μάχες αυτές. Οι προκλήσεις επομένως είναι πολλές και οι ευκαιρίες ακόμη περισσότερες για όλους ανεξαιρέτως.

Σε ότι με αφορά, προς την κατεύθυνση αυτή, τόσο από τη θέση μου ως Υπεύθυνη του Τομέα Έρευνας και Καινοτομίας της Νέας Δημοκρατίας, όσο και από τη θέση μου ως Βουλευτής του Κοινοβουλίου θα με βρείτε πάντοτε αρωγό και συμπαραστάτη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 24,Αύγουστος, 2016, 1:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr