Δ.ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Αιφνιδίασε ο Ζαχαρίας Παύλου » Όχι σε μένα αυτά Βαγγέλη » Νέο χαστούκι στο εσωτερικό της ομάδας ΑΓΓΕΛΗ

Ο Παύλου δείχνει πως δεν φοβάται τίποτα από αυτά που άλλοι νομίζουν πως τα χρειάζονται για να παραμένουν σε θέσεις. Δεν διστάζει να λέει ΟΧΙ σε αυτά που κάποιοι του ζητούν…….Φυσικά δεν τολμά κανείς πλέον να του ζητά χάρες η ρουσφιέτια. Αν τολμά φυσικά και ο Δήμαρχος ας τον αλλάξει

Καταψήφισε πριν λίγο στην συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου 3 θέματα που επιχορηγούσαν συλλόγους με επιλεκτικό τρόπο όπως κατήγγειλε ο ίδιος.

Ο έμπειρος Ζ. Παύλου εξήγησε για μια ακόμη φορά απευθυνόμενος προς Πετρόπουλο Στεργιόπουλο και όχι μόνο, πως είναι υπέρ των επιχορηγήσεων από την στιγμή που ο κάθε σύλλογος πραγματοποιεί δράσεις, αλλά σε όλους και όχι επιλεγμένα…..

Το αποψινό θέμα για τον κ.Παύλου είχε να κάνει με αυτό που γίνεται συνέχεια όπως είπε δηλ. επιχορηγούνται για εκδηλώσεις κάποιοι επιλεγμένοι ενώ απορρίπτονται άλλοι.

Ο ίδιος μάλιστα καυτηρίασε και το γεγονός που σε πολλά Δ.Δ του δήμου δεν έγιναν καθόλου εκδηλώσεις από την αποτυχημένη βέβαια δράση με τίτλο » Πολιτιστικό Καλοκαίρι».

Μετά την τοποθέτηση ΠΑΥΛΟΥ σχολίασε ο αντιδήμαρχος Οικονομικών πως δεν είναι έτσι για να πάρει άμεση απάντηση » Όχι αυτά σε μένα».

Μετά από αυτό και το »παρών» ΠΑΥΛΟΥ σε αυτές τις εισηγήσεις ο κ. Αντιδήμαρχος αποχώρησε ενοχλημένος από την αίθουσα.

Δείτε τις επίμαχες εισηγήσεις – Η μια από αυτές έχει να κάνει με σύλλογο από το Δ.Δ Τοιχιού ( έχει σημασία το παρών). Δήμαρχε τι λέτε;

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Αύγουστος, 2016, 12:19 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr