Υπογραφή και υποβολή στον Δ.Καστοριάς με την σημαντική συνδρομή του Σ.Αδαμόπουλου του προσχεδίου ΕΣΣΒΑΑ – Επειδή ακούμε και διαβάζουμε διάφορα ελπίζουμε να μην το χάσουμε και αυτό…..

Δ.Τ – Θέμα: Υπογραφή του Συμφώνου Εταιρικής Συνεργασίας για το σκοπό, την οργάνωση και τη λειτουργία της Αστικής Αρχής για το Σχεδιασμό και την Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ) του Δήμου Καστοριάς

Σήμερα, Πέμπτη 25 Αυγούστου 2016, έπειτα από την ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Καστοριάς υπογράφηκε το Συμφωνητικό Εταιρικής Συνεργασίας για το Σχεδιασμό και την Υλοποίηση του Επιχειρησιακού Στρατηγικού Σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΕΣΣΒΑΑ) του Δήμου Καστοριάς από το Δήμαρχο Καστοριάς κο Ανέστη Αγγελή και εκπροσώπους έντεκα (11) φορέων της Καστοριάς. Αυτή η ευρεία σύμπραξη φορέων της Καστοριάς, καθώς και η δημόσια διαβούλευση του Προσχεδίου ΕΣΣΒΑΑ από το Δήμο Καστοριάς δίνει την ευκαιρία της ενεργητικής συμμετοχής των δημοτών στα κοινά και χρησιμοποιείται ως ένας ανοικτός χώρος δημιουργίας νέων δυνατοτήτων, μεταξύ των χώρων της δημοτικής αρχής και των υπηρεσιών της, κι εκείνον της κοινωνίας και των μελών της.

Πράγματι, ως επιστέγασμα της μεγάλης προσπάθειας που έγινε από πλευράς των υπηρεσιών του Δήμου Καστοριάς για τη σύνταξη ενός ανταγωνιστικού σχεδίου Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης, προσαρμοσμένου στις τοπικές οικονομικές, λειτουργικές, κοινωνικές, και περιβαλλοντικές απαιτήσεις, το σύμφωνο συνεργασίας υπέγραψαν ο Δήμαρχος Καστοριάς κος Ανέστης Αγγελής, ο πρόεδρος της ΑΝΚΑΣ ΑΕ ΟΤΑ, κος Σωτήριος Αδαμόπουλος, ο πρόεδρος της Κοινωφελούς Επιχείρησης του Δήμου Καστοριάς «Ορεστειάς» κος Δ. Λίτσκας, ο πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, Παιδείας και Αθλητισμού του Δήμου Καστοριάς κος Θ. Μυλωνάς, ο πρόεδρος του Τμήματος Διεθνούς Εμπορίου του Τεχνολογικού Εκπαιδευτικού Ιδρύματος Δυτικής Μακεδονίας, καθ. Θ. Μονοβασίλης, ο πρόεδρος του ΕΒΕ Καστοριάς κος Χ. Καραταγλίδης, ο πρόεδρος της Ν.Ε. Καστοριάς του Παραρτήματος Δυτ. Μακεδονίας του ΤΕΕ, κος Κ. Κεχαΐδης, ο πρόεδρος του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Καστοριάς κος Γ. Μαλέας, ο πρόεδρος του Μουσικοφιλολογικού Συλλόγου «Αρμονία» κος Μ. Ζήλλας, η πρόεδρος του Συλλόγου Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Καστοριάς κα Β. Αποστόλου, η πρόεδρος του Συλλόγου Γονέων Παιδιών και Ενηλίκων με Νεοπλασματική Ασθένεια και Φίλων Αυτών «Μαζί σου», κα Στ. Ζυμπίδου, και η πρόεδρος της Εταιρείας Προστασίας Ατόμων με Αυτισμό Δ.Α.Δ. Ν. Καστοριάς κα Αρ. Ζάγκα.

Με τις ευχές και τις προσδοκίες όλων τις αμέσως επόμενες ημέρες αναμένεται και η επίσημη υποβολή του προσχεδίου ΕΣΣΒΑΑ στην Ειδική Υπηρεσία Διαχείρισης Επιχειρησιακού Προγράμματος Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Αύγουστος, 2016, 12:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr