Η ΝΟΔΕ για τις πανελλήνιες εξετάσεις

Η ΝΟΔΕ Καστοριάς συγχαίρει όλους τους μαθητές που κατάφεραν να εισαχθούν στο Πανεπιστήμιο. Τους γονείς των παιδιών που χρόνια αγωνίστηκαν μέσα σε αντίξοες πραγματικά συνθήκες να ανταποκριθούν στις ανάγκες των παιδιών τους. Τους εκπαιδευτικούς των παιδιών οι οποίοι ήταν άοκνα πάντα δίπλα τους.

Οι δρόμοι της μελέτης, της γνώσης και της έρευνας ανοίγονται σήμερα διάπλατα για σας. Χρέος σας, να ανταποκριθείτε με επιτυχία στις νέες προκλήσεις… Χρέος μας, να διαμορφώσουμε το κατάλληλο περιβάλλον των ίσων ευκαιριών, της αξιοκρατίας, της ανάπτυξης, της αξιοπιστίας και της αριστίας , μέσα στο οποίο θα μπορέσετε να μεγαλουργήσετε.

Η ΝΟΔΕ Καστοριάς συγχαίρει επίσης τους μαθητές που παρά την προσπάθειά τους δεν κατάφεραν να εισαχθούν σε μια πανεπιστημιακή σχολή. Οι ευκαιρίες που θα έχετε στο μέλλον θα είναι πολλές, όπως επίσης και η συμμετοχή σας στις επόμενες εξετάσεις, έχοντας τη φετινή εμπειρία και με λίγη περισσότερη προσπάθεια, σίγουρα θα έχει το επιθυμητό αποτέλεσμα!!!

Μη ξεχάσετε ποτέ ότι αποτελείτε το μέλλον αυτού του τόπου. Η Καστοριά μας σας χρειάζεται!!!

Εκ του Γραφείου Τύπου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 25,Αύγουστος, 2016, 10:34 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr