Τουλάχιστον ο ΚΟΣΜΙΔΗΣ έτρεξε πάρα πολύ για το πρόγραμμα για την γούνα….

 » η σημερινή συνάντηση  είναι η κατάκτηση της ομοφωνίας του κλάδου για τους στόχους και τις προτεραιότητες αλλά και η αφετηρία μιας ακόμη μεγαλύτερης προσπάθειας για να υλοποιηθούν οι δράσεις που προβλέπονται από τους φορείς της γούνας κάτι που αποτελεί και απαράβατο όρο όλων των φορέων που συναίνεσαν στο επιχειρησιακό σχέδιο »

Η Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας και όλοι οι φορείς του κλάδου,  τα Επιμελητήρια και τα Εργατικά Κέντρα Καστοριάς και Κοζάνης παρουσίασαν στον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ. Θεόδωρο Καρυπίδη, τους Ανιτπεριφερειάρχες κ.κ. Ματθαίο Καλαϊτζόπουλο και  Θεόφιλο Ζυμπίδη και τον Διευθύνων Σύμβουλο του Enterprise Greece κ.  Βελισσάριο Δότση, το επιχειρηματικό σχέδιο-πλάνο της επόμενης πενταετίας για τον κλάδο της Γουνοποιίας.
Ο Περιφερειάρχης στις δηλώσεις του τόνισε την ικανοποίηση του για την κοινή αυτή προσπάθεια αλλά και το τελικό αποτέλεσμα της προσπάθειας αυτής που στόχο έχει να ενισχύσει το μέλλον του κλάδου για την επόμενη πενταετία.

Οι δράσεις που προβλέπονται θα ξεκινήσουν άμεσα μετά και την επεξεργασία τους από τις αρμόδιες αρχές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας.

Ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας κ. Δημήτριος Κοσμίδης τόνισε ότι η σημερινή συνάντηση  είναι η κατάκτηση της ομοφωνίας του κλάδου για τους στόχους και τις προτεραιότητες αλλά και η αφετηρία μιας ακόμη μεγαλύτερης προσπάθειας για να υλοποιηθούν οι δράσεις που προβλέπονται από τους φορείς της γούνας κάτι που αποτελεί και απαράβατο όρο όλων των φορέων που συναίνεσαν στο επιχειρησιακό σχέδιο.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Αύγουστος, 2016, 6:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr