Παρέμβαση της Λ.Πουρσανίδου για τους πρόσφυγες στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ

Μια νέα μέρα…καλημέρα!!!
«Οι μοναδικές περιοχές που θα εξαιρεθούν από τη δημιουργία των δομών φιλοξενίας, είναι οι ακριτικοί νομοί, όπως ο ΕΒΡΟΣ και μικρά νησιά»….Δημοσιεύθηκε και ανακοινώθηκε πολυ πρόσφατα!
Πως προσδιορίζεται η εννοια του «ακριτικου»!!!!…
Ας υπαρξουμε κάποτε σοβαροί και υπεύθυνοι!…Μικρός Ακριτικός Νομός ο τόπος μας , η Καστορια, με σοβαρα προβλήματα στην οριογραμμη ,σε όλα τα επίπεδα…Και πολύ αθόρυβα..νέος χωρος δομής φιλοξενιας!…Περα απο την διασφαλιση οικονομικών συμφεροντων …ας διασφαλίσουμε και τις «λεπτες ισορροπιες»..που εκ των πραγματων απαιτούν κάποιες περιοχές!! Εύχομαι και ελπίζω να μην ζησουμε σκηνες και γεγονότα «Ειδομενης»… δεν κινδυνολογώ…απλα θυμάμαι!!!..
Και δεν τίθεται δευτερόλεπτο, θέμα σεβασμού των ανθρώπινων δικαιωμάτων, κλπ!!!

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Αύγουστος, 2016, 8:59 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr