ΕΚΑΒ: δεν βλέπει ποντίκια στο παράρτημα Κοζάνης αλλά «τρωκτικές συμπεριφορές»

Δεν απαντά επί της ουσίας των καταγγελιών η διοίκηση του ΕΚΑΒ για τις συνθήκες που επικρατούν στο παράρτημα της Κοζάνης

«Περίεργα περιστατικά και συμπεριφορές λίγο πριν την οριστική μετεγκατάσταση του ΕΚΑΒ Κοζάνης στο νέο κτίριο» βλέπει η κεντρική διοίκηση του ΕΚΑΒ, στο παράρτημα της Κοζάνης στον απόηχο των θλιβερών εικόνων που καταγράφηκαν από τοπικά μέσα με τις ακαθαρσίες τρωκτικών στις υποδομές του.

Παρά τη βαρύτητα των καταγγελιών που αφορά τη δημόσια υγεία και δη μεσα σε χώρο υγειονομικών υποδομών, η διοίκηση του ΕΚΑΒ αναδεικνύει σε μείζον θέμα τους καταγγέλλοντες και δη τη συνδικαλιστική τους ιδιότητα και όχι το περιεχόμενο των λόγων τους. Σε ό,τι αφορά δε το ουσιαστικό ζήτημα της αντιμετώπισης των τρωκτικών μέσα στα γραφεία και τους χώρους του παραρτήματος, η διοίκηση συμπεριφέρεται ωσάν να μην υπάρχει πρόβλημα και δεν δίδει καμία απάντηση επ αυτού στην ανακοίνωση που εξέδωσε σχετικά.

«Ως Κεντρική Διοίκηση, γνωρίζουμε πάρα πολύ καλά τις συνθήκες που επικρατούν σε κάθε Παράρτημα του ΕΚΑΒ, όπως επίσης πολύ καλά γνωρίζουμε ότι όλα τα Παραρτήματα έχουν Διευθυντές των οποίων η αρμοδιότητά τους μεταξύ άλλων είναι να επιλαμβάνονται, αλλά  καλύτερα να προλαμβάνουν τέτοιου είδους περιστατικά και «τρωκτικές συμπεριφορές» αναφέρεται στην ανακοίνωση του ΕΚΑΒ.

Επιπλέον, αναφέρει πως έχουν κινηθεί οι εσωτερικές διαδικασίες, προκειμένου να εξακριβωθούν τα πραγματικά γεγονότα και τυχόν αμέλειες των υπευθύνων του Παραρτήματος. Σπεύδει, δε, να προειδοποιήσει σε ιδιαίτερα έντονο ύφος τους εργαζόμενους ότι «δεν θα επιτρέψουμε τέτοιου είδους πραγματικά ή μη γεγονότα να χρησιμοποιούνται από ανεύθυνο-υπεύθυνους, προς εξυπηρέτηση  προσωπικών συμφερόντων και σκοπιμοτήτων, εις βάρος του οργανισμού του ΕΚΑΒ».

Τέλος, ανακοινώνει πως έχει δρομολογηθεί η μεταφορά των υπηρεσιών του ΕΚΑΒ Κοζάνης σε νέα έδρα μετά την αντιμετώπιση γραφειοκρατικών προβλημάτων.

Πηγή: protothema.gr

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Αύγουστος, 2016, 7:37 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr