Η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς στον Αρχηγό της Ελληνικής Αστυνομίας

Την Κυριακή 28/8/ 2016 στην Καστοριά , πραγματοποιήθηκε συνάντηση της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Καστοριάς με τον Αρχηγό Ελληνικής Αστυνομίας Αντιστράτηγο Κ. Κωνσταντίνο ΤΣΟΥΒΑΛΑ προκειμένου να τον ενημερώσουμε για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Αστυνομικοί του Νομού μας με κυρίαρχο αυτό του κτιρίου της Αστυνομίας και την επικείμενη κατάργηση του Τ.Δ.Ν. Καστοριάς. ( διοικητική υπαγωγή στην Υ.Α. Καστοριάς)

Για το Αστυνομικό μέγαρο, μας ενημέρωσε ότι παρακολουθεί από κοντά το ζήτημα και ότι είναι ιδιαίτερα αισιόδοξος

Για το μείζον θέμα της κατάργησης του Τ.Δ.Ν.( διοικητική υπαγωγή στην Υ.Α. Καστοριάς)μεταφέραμε στον Αρχηγό τις ανησυχίες της Ένωσης μας και της τοπικής κοινωνίας ( για ακόμη μια φορά ) μαςτόνισε ότι το συγκεκριμένο μέτρο έχει σκοπό να βελτιώσει και όχι να καταστρέψει μία Υπηρεσία. Είναι γνώστης των τεράστιων επιτυχιών της και παρακολουθεί συνεχώς τις εξελίξεις. Μας διαβεβαίωσε ότι τίποτα δε θα αλλάξει στον τρόπο λειτουργίας της και στόχος είναι η καλύτερη αξιοποίηση των πληροφοριών που θα συλλέγονται, από εδώ και πέρα, σε μία μεγαλύτερη Υπηρεσία.

Τέλος μας τόνισε ότι είναι πολύ ευχαριστημένος με το έργο που επιτελούν οι συνάδελφοι μας στην Καστοριά.

Για το Δ.Σ


Αντιπρόεδρος                    Γεν. Γραμματέας

Ρόμπος Θεόδωρος           Κωστίδης Μηνάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Αύγουστος, 2016, 8:17 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟ ΔΕΛΤΙΟ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr