ΠΕΡΙΒΟΛΑΡΗΣ : »Συνένοχοι στην καταστροφή της Καστοριάς ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και ΤΕΛΙΓΙΟΡΙΔΟΥ »

Δ.Τ – Προσφάτως η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) ανακοίνωσε ότι ο τζίρος στις καλοκαιρινές εκπτώσεις κινήθηκε πτωτικά σε σχέση με τα προηγούμενα χρονια. Σύμφωνα με τις μελέτες του Ινστιτούτου Εμπορίου και Υπηρεσιών της ΕΣΕΕ το 2015 ο τζίρος όλων των Εμπορικών Επιχειρήσεων που δραστηριοποιούνται στον τομέα του Λιανικού Εμπορίου συμπεριλαμβανομένων των καυσίμων κατέγραψε ιστορικό χαμηλό των τελευταίων χρόνων με 42,3 δις ευρω και πτώση 2.8% σε σχέση με το 2014. Από τα χρήματα αυτά στη Καστοριά καταγράφηκε τζίρος 710 εκατομμυρίων ευρώ από συνολικά 4472 επιχειρήσεις. Το συμπέρασμα είναι ότι η Κυβέρνηση Συριζανελ καταστρέφει την επιχειρηματικότητα και το εμπόριο σε όλη τη χώρα και ειδικότερα στην Καστοριά ενώ παράλληλα κόβει συντάξεις και αυξάνει συνεχώς την φορολογία. Συνένοχοι στην καταστροφή είναι ο Σύριζα Καστοριάς και η κα Τελιγιορίδου. Κανείς πλέον δεν πιστεύει τα ψέμματα τους ούτε τα παραμύθια που θα πουν στην ΔΕΘ γιατί όλοι καταλαβαίνουν ότι το μόνο για το οποίο ενδιαφέρονται είναι το κομματικό τους συμφέρον.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 7,Σεπτέμβριος, 2016, 5:52 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr