Προνοιακά επιδόματα: Πότε καταβάλλονται και σε ποιους δήμους

Ποσό ύψους τριών εκατομμυρίων πεντακοσίων ενενήντα έξι ευρώ θα κατανεμηθεί για προνοιακά επιδόματα Ιουλίου και Αυγούστου, στους τέσσερις μητροπολιτικούς Δήμους της Ηπείρου.

Το ποσό κατανέμεται από τον λογαριασμό του υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, που τηρείται στο Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, με τον τίτλο «Κεντρικοί Αυτοτελείς Πόροι των Δήμων».

Στο Δήμο Ιωαννιτών κατανέμεται ποσό 1.682.877 ευρώ, στο Δήμο Αρταίων 771.251 ευρώ, στο Δήμο Πρέβεζας 580.630 και στο Δήμο Ηγουμενίτσας 560.941 ευρώ.

Συνολικά σ’ όλους τους Δήμους της Επικράτειας θα πιστωθεί ποσό 110.856.647 ευρώ, το οποίο θα αποδοθεί με χρηματική εντολή του υπουργείου προς το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων, αμέσως μετά τη μεταφορά των αντίστοιχων πιστώσεων από το Γενικό Λογιστήριο του κράτους.

Οι δικαιούχοι Δήμοι πρέπει να γνωρίσουν στο υπουργείο Εσωτερικών έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου τα ποσά που απαιτούνται προκειμένου να καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα του διμήνου Σεπτεμβρίου – Οκτωβρίου.

Εκτός, όμως, από τους παραπάνω δήμους στην Ήπειρo αρκετοί δήμοι ακόμα έχουν αρχίσει να ανακοινώνουν το πότε θα καταβληθούν τα προνοιακά δικαιώματα στους δικαιούχους.

Συγκεκριμένα, το Γραφείο Πρόνοιας και Προνοιακών Επιδομάτων του Τμήματος Κοινωνικής Πολιτικής και Μέριμνας του Δήμου Λαμιέων ανακοίνωσε ότι την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου  2016 αρχίζει η καταβολή στους δικαιούχους του 4ου Διμήνου των Προνοιακών Επιδομάτων (Ιούλιος-Αύγουστος) από τις κατά τόπους συνεργαζόμενες με τους δικαιούχους Τράπεζες.

Επίσης, από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2016 θα ξεκινήσουν να πιστώνονται στους λογαριασμούς 4.578 δικαιούχων τα προνοιακά επιδόματα στο νομό Ηρακλείου. Αυτό έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της η Αντιδημαρχία Οικονομικών και η Αντιδημαρχία Κοινωνικής Πολιτικής  του δήμου Ηρακλείου.

Με δελτίο τύπου η Διεύθυνση Koινωνικής Προστασίας Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Παλλήνης ενημερώνει ότι η καταβολή των προνοιακών επιδομάτων του 4ου διμήνου 2016, θα γίνει τη Δευτέρα 12 του μήνα.

Την Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου θα δοθούν τα προνοιακά επιδόματα και στον Δήμο Κοζάνης. Η καταβολή των επιδομάτων πρόνοιας αφορά το δίμηνο Ιουλίου  – Αυγούστου 2016.

Με ανακοίνωση του, τέλος, η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας και Δημόσιας Υγείας του δήμου Θεσσαλονίκης γνωστοποίησε ότι οριστικοποιήθηκε η διαδικασία πληρωμής των προνοιακών επιδομάτων του διμήνου Ιουλίου-Αυγούστου 2016. Σύμφωνα με το νέο τρόπο πληρωμής (ΔΙΑΤΡΑΠΕΖΙΚΑ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΔΙΑΣ Α.Ε.), ημερομηνία έναρξης πληρωμών ορίζεται στις 13/9/2016 ημέρα Τρίτη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 9,Σεπτέμβριος, 2016, 10:29 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

2 Σχόλια για “Προνοιακά επιδόματα: Πότε καταβάλλονται και σε ποιους δήμους”

  1. Καλημερα ! Δευτερα ειναι 10 Σεπτεμβριου κι οχι 12…Τι ισχυει ? Το 10 Σεππτεμβριου η 12 Σεπτεμβριου Τεταρτη ? Ευχαριστω…

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr