» Η αναποφασιστικότητα και η ατολμία του Δήμαρχου δημιουργούν μια κατάσταση ακυβέρνητης πολιτείας και οδηγούν τον Δήμο σε τέλμα και σε πλήρη απραξία»

Ανακοίνωση από την ομάδα ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ –

Εν μέσω ισχυρών πιέσεων (εντός ‘’ομάδος’’, μερίδας ΜΜΕ) η Δημοτική Αρχή εγκαταλείπει τα τρέχοντα προβλήματα του Δήμου και των συμπολιτών μας και ασχολείται με τις εσω-ομαδικές ισορροπίες για να ικανοποιήσει τις προεκλογικές υποσχέσεις ενώ ο Δήμος οπισθοδρομεί (τομείς καθημερινότητας, όπως καθαριότητας ,πρασίνου, φωτισμού κ.α. .).

Διερωτώμεθα ,γιατί ο Δήμαρχος ζήτησε τις παραιτήσεις των αντιδημάρχων ενώ η θητεία τους λήγει στις 28 -02-2017;

Η αναποφασιστικότητα και η ατολμία του Δήμαρχου δημιουργούν μια κατάσταση ακυβέρνητης πολιτείας και οδηγούν τον Δήμο σε τέλμα και σε πλήρη απραξία.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Σεπτέμβριος, 2016, 2:49 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr