Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας Περπατώ, χρησιμοποιώ ποδήλατο και Μέσα Μαζικής Μεταφοράς

 

Ο Δήμος Καστοριάς συμμετέχει στην Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας με δράσεις δύο επιπέδων. Το ένα είναι η ενίσχυση των υπαρχουσών υποδομών και ο σχεδιασμός δημιουργίας νέων, ώστε να προωθείται η βιώσιμη κινητικότητα (μόνιμα μέτρα). Το δεύτερο είναι η δραστηριοποίηση-ευαισθητοποίηση των πολιτών και των φορέων, με σκοπό τη βελτίωση της ποιότητας ζωής και την ανάδειξη της όμορφης πλευράς της περιοχής μας.

Επειδή πιστεύουμε ότι η συμμετοχή των πολιτών είναι αναγκαία για τη βελτίωση της καθημερινότητας όλων μας απευθύνουμε ανοιχτή πρόσκληση για:

  1. Ποδηλατάδα στον μικρό γύρο της λίμνης η οποία θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2016 και ώρα 17.00μ.μ. και θα τερματίσει στην πλατεία Βαν Φλητ. Η δράση αυτή διοργανώνεται από τον Δήμο Καστοριάς και το Κέντρο Συμβουλευτικής Γυναικών και είναι αφιερωμένη στις γυναίκες θύματα βίας της Καστοριάς, οι οποίες πλέον ξεπερνούν τις 100. Μετά το πέρας της ποδηλατάδας θα ακολουθήσει σύντομη ενημέρωση για την έκταση του φαινομένου της βίας κατά των γυναικών στην πόλη της Καστοριάς, από τα στελέχη του Κέντρου Συμβουλευτικής Γυναικών.

  2. Πεζοπορία με θέμα «Περπατώ – παρατηρώ – προβληματίζομαι – συζητάω λύσεις» με χώρο συγκέντρωσης έναντι του κτηρίου της Περιφερειακής Ενότητας Καστοριάς. Όσον αφορά την ημερομηνία και την ώρα συγκέντρωσης, αυτές εξαρτώνται από τις καιρικές συνθήκες και θα ανακοινωθούν σε επόμενο δελτίο τύπου τη Δευτέρα 19/9/2013. Κύριο θέμα συζήτησης θα είναι τα προβλήματα πεζοπορίας και ποδηλασίας στην πόλη μας. Παράλληλα θα μπορέσουμε να συζητήσουμε και για τα προβλήματα της λίμνης, η οποία με την ομορφιά του τοπίου που προσφέρει, προωθεί από μόνη της την πεζοπορία και τη χρήση ποδηλάτου.

Μάθετε περισσότερα για την Ευρωπαϊκή Εβδομάδα Κινητικότητας στον ακόλουθο σύνδεσμο: http://www.ypeka.gr/Default.aspx?tabid=879&language=el-GR

Πληροφορίες

Τμήμα Περιβάλλοντος Δήμου Καστοριάς

Τηλ.: 2467351624

Γαργάλας Στέργιος

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Σεπτέμβριος, 2016, 8:03 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΑΘΛΗΤΙΚΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr