Σκληρή απάντηση ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ στους αστυνομικούς

Η φαιδρότητα που εκπορεύεται από κάποιους της Ελληνικής αστυνομίας συνεχίζεται.

ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΣ – Αυτή τη φορά η ένωση αστυνομικών υπαλλήλων Καστοριάς, προσπαθεί να ειρωνευτεί αλλά η επάρκεια του εμπνευστή της ανακοίνωσης αλλά και των υπογραφόντων,ούτε αυτό δεν καταφέρνει.
Όσο για τα αστεία περι «αυταπάρνησης με την οποία υπερασπίστηκαν δικαιώματα μου»(άραγε πως;) προκαλούν μόνο γέλιο,το μόνο που έκανε το Δ.Σ της ένωσης τους…ήταν ΤΟΥΜΠΕΚΙ!!!
Τουμπεκί όταν αποδεδειγμένα οι συνάδελφοι τους χτυπούσαν Βουλευτή του νομού τους!!!(ελπίζω να μην επικαλεστούν κάποια γελοία Ε.Δ.Ε)
Τουμπεκί όταν οι ειδικές δυνάμεις του σώματος τους,τσακίζουν τις δίκαιες λαϊκές κινητοποιήσεις.
Όσο για τους δίκαιους αγώνες στους οποίους έδωσα το παρόν,αρκετοί από τους συναδέλφους τους υπερέβησαν το καθήκον τους ασκώντας υπέρμετρη βίαια και στο τέλος τους αθώωσε κάποια Ε.Δ.Ε
Άραγε είστε ευχαριστημένοι με την αποτελεσματικότητα των Ε.Δ.Ε???
Τουμπεκί λοιπόν…για όλα τα σοβαρά, αλλά λαλίστατοι μόλις ασκηθεί η ελάχιστη κριτική προς το σώμα σας.
Εγώ πάλι δεν υπερασπίζομαι κανένα δικαίωμα σας να συσκοτίζετε την πραγματικότητα και να αποπροσανατολίζετε ωραιοποιώντας την κατάσταση.
Δυστυχώς έχετε επιλέξει τον εύκολο δρόμο του συνδικαλισμού,χαϊδεύοντας αυτιά και βγάζοντας γλώσσα όταν νιώθετε πως μπορείτε,σε αντίθεση με τον τρόπο που πολιτεύθηκα στις δύο μου θητειές.
Όσο για το αν έχει το δικαίωμα κάποιος σε αυτή τη χώρα να λέει την γνώμη του ελεύθερα,σίγουρα αυτό δεν κατορθώθηκε με τη βοήθεια κάποιων σαν εσάς.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Σεπτέμβριος, 2016, 5:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr