Σε Ημερίδα για την ανάπτυξη της Κτηνοτροφίας στην περιοχή μας η Μαρία Αντωνίου

Είναι βέβαιο ότι τέτοιου είδους δράσεις αποτελούν έναν χρήσιμο και αποτελεσματικό μοχλό περαιτέρω ανάπτυξης για τους κτηνοτρόφους της περιοχής μας, ώστε να αξιοποιήσουν στο έπακρο τις δυνατότητες που τους παρέχονται, με θετικό αντίκτυπο τόσο στην τοπική, όσο και στην εθνική μας οικονομία”.

 

Την διαπίστωση αυτή έκανε στον χαιρετισμό που απηύθυνε η Μαρία Αντωνίου στην σημερινή Ημερίδα που πραγματοποιήθηκε με θέμα: «Διατήρηση, ανάδειξη και εμπορική αξιοποίηση των αυτόχθονων φυλών Βοοειδών και Αιγοπροβάτων της περιφέρειας της Καστοριάς».

Η Μαρία Αντωνίου ανέφερε ότι “πέρα από τις διαπιστώσεις και τα ευχολόγια, πρέπει να αντιληφθούμε ότι πρέπει να περάσουμε σε ουσιαστικές παρεμβάσεις και σε πράξεις που θα έχουν σαν γνώμονα και στόχο την συνολικότερη ανάπτυξη της συγκεκριμένης δράσης και στην περιοχή μας”, υπογραμμίζοντας πως “με στραμμένο το βλέμμα στους νέους ανθρώπους, που θέλουν να μπουν στην κτηνοτροφική παραγωγή αλλά και των επιστημόνων και των ερευνητών του χώρου, οι αξιόλογοι εισηγητές της σημερινής Ημερίδας είναι οι πλέον αρμόδιοι για να εξειδικεύσουν όλες τις επιμέρους παραμέτρους ενημέρωσης και να μας δώσουν τα φώτα τους. Σε αυτήν την προσπάθεια που απαιτεί υπομονή, επιμονή και αγωνιστικότητα θέλω να σας διαβεβαιώσω, σε ότι με αφορά, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων και των αρμοδιοτήτων μου, θα με έχετε δίπλα σας”.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 16,Σεπτέμβριος, 2016, 12:40 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΓΡΟΤΙΚΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr