Ν.Δ, ΟΙ ΝΕΟΙ ΤΟΜΕΡΑΧΕΣ. Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΣΕ ΛΙΓΟ.

Εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα διευθυντής του Ελεύθερου Τύπου και πρώην διευθυντής ειδήσεων του Αnt1 Γ. Μιχελάκης.

Tομεάρχης Δικαιοσύνης αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Κ. Τζαβάρας με αναπληρωτή τον Κ. Καραγκούνη.


Τομεάρχης Παιδείας τοποθετείται ο Α. Σπηλιωτόπουλος με αναπληρωτή τον Σπ. Ταλιαδούρο, ενώ τομεάρχης Τουρισμού παραμένει η Ο. Κεφαλογιάννη.  Αναπληρωτής Γραμματέας της ΚΟ αναλαμβάνει η Ε. Βόζενμπεργκ και τομεάρχης Μεταφορών ο Μ. Παπαδόπουλος.


Επίσης, τομεάρχης Άμυνας ορίστηκε ο Μ. Τζίμας με αναπληρωτή τον Α. Δερμετζόπουλο και τομεάρχης Αρμόδιος για την επεξεργασία του εκλογικού νόμου ο Τ. Νεράτζης. Ο Γ. Κασαπίδης αναμβάνει τομεάρχης Αγροτικής Ανάπτυξης με αναπληρωτή τον βουλευτή Κορινθίας, Κ. Κόλλια.


Ο μέχρι σήμερα τομεάρχης Εργασίας, Γ. Βρούτσης αναλαμβάνει αναπληρωτής τομεάρχης Οικονομίας, ενώ ο βουλευτής Θ. Νάκος αναλαμβάνει τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη στην θέση του Ν. Δένδια, που αναλαμβάνει καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου. Αναπληρωτής τομεάρχης Προστασίας του Πολίτης αναλαμβάνει ο Κ. Τσιάρας.


Τομεάρχες Υγείας αναλαμβάνουν από κοινού ο Θ. Γιαννόπουλος και ο Γ. Γιακουμάτος, ενώ τομεάρχης Εξωτερικών αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα εκπρόσωπος Τύπου, Π. Παναγιωτόπουλος. Αναπληρωτής τομεάρχης Εξωτερικών ορίστηκαν ο Κ. Γκιουλέκας και ο Ευσταθόπουλος.


Στα πόστα τους παραμένουν ο Κ. Μητσοτάκης (τομεάρχης Περιβάλλοντος) με αναπληρωτές τον Ν. Καντερέ και την Θ. Αυγερινοπούλου και ο Θ. Δαβάκης (τομεάρχης Πολιτισμού) με αναπληρώτρια την Ε. Τσουμάνη, ενώ δημιουργείται και τομέας ΜΜΕ τον οποίο αναλαμβάνει ο Σ. Κεδίκογλου. Επίσης, παραμένουν στην θέση τους ο τομεάρχης Ανάπτυξης ο Κ. Χατζηδάκης με αναπληρωτή τον Ν. Λέγκα, ο τομεάρχης Εσωτερικών Νίκος Ζώης. Επίσης παραμένουν στις θέσεις τους Χ.Σταϊκούρας και Κ. Μυταράκης.


Τέλος, τομεάρχης Εργασίας τοποθετείται ο Μ. Σαλμάς με αναπληρωτές τον Καράογλου και Κ. Πουπάκης και τομεάρχης ενέργειας ο Σ. Καλαφάτης. Τομεάρχης Αθλητισμού παραμένει ο Κ. Κουκοδήμος τομεάρχης Ναυτιλίας ο Γ. Πλακιωτάκης με αναπληρωτές Σ. Αγιάσογλου και Π. Βογιατζή. Τομεάρχης Περιφεριακής πολιτικής αναλαμβάνει  ο Δ. Σταμάτης.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιανουάριος, 2011, 3:19 μμ. στις Κατηγορίες ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr