Κ. ΤΖΗΚΑΛΑΓΙΑ, ΟΥΤΕ ΤΙΣ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΔΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ;

Αν είναι δυνατόν. Πέρασε τροπολογία που άλλαξε  από Γ σε Β ζώνη, και το νοσοκομείο Καστοριάς, με συνέπεια τις λιγότερες εφημερίες, και οι παράγοντες της Ν.Δ, οι βουλευτές, ο Ζ. Τζηκαλάγιας απλά τονίζουν, » ε, δεν το αντιληφθήκαμε, κοιτάξτε πως το κάνανε» και άλλα τέτοια που ακούσαμε σήμερα από τον βουλευτή της Ν.Δ.

Σε λίγο δείτε ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ από το alphafm.gr λεπτομέρειες του όλου θέματος και πείτε μας αν δεν πρέπει να αναρωτιόμαστε όλοι μας για το τι κάνουν τελικά οι βουλευτές.

Δεν ελέγχουν, δεν παρατηρούν, δεν έχουν συνεργάτες που παρακολουθούν τις συνεδριάσεις;

Απίστευτα πραγματικά όλα αυτά.

Η περίφημη τροπολογία που προκαλεί μεγάλα προβλήματα και στην καθημερινή λειτουργία του νομαρχιακού νοσοκομείου Καστοριάς και όχι μόνο, πέρασε, κατατέθηκε στην ολομέλεια που υποτίθεται πως παρακολουθεί ο βουλευτής μας, οι βουλευτές της Δ.Μακεδονίας, η έστω οι συνεργάτες τους.

Αν παρακολουθούσαν θα εντόπιζαν αμέσως τι πάει να γίνει.

Ετοιμάζουμε λεπτομέρειες που θα συζητηθούν.


Το επίμαχο άρθρο που δεν αντιλήφθηκε ο κ. Τζηκαλάγιας αλλά και άλλοι βουλευτές:


Άρθρο 34

1. Η παράγραφος 2 του άρθρου 45 του ν. 3205/2003 (ΦΕΚ 297 Α’) αντικαθίσταται ως εξής:

«2. Τα νοσοκομεία και τα κέντρα υγείας όλης της χώρας, για την πραγματοποίηση εφημεριών, κατατάσσονται σε τρεις (3) ζώνες ανάλογα με την έδρα τους, ως εξής:

α. Ζώνη Α’

Στη ζώνη αυτή ανήκουν τα νοσοκομεία του λεκανοπεδίου Αττικής, της Θεσσαλονίκης, της Πάτρας, του Ηρακλείου και των Ιωαννίνων, συμπεριλαμβανομένων και των πανεπιστημιακών, καθώς και τα κέντρα υγείας που ως οργανικές μονάδες υπάγονται σε αυτά.

β. Ζώνη Β’

Στη ζώνη αυτή ανήκουν τα περιφερειακά και νομαρχιακά νοσοκομεία των υπολοίπων νομών ή πόλεων, της Αλεξανδρούπολης και της Λάρισας, καθώς και τα κέντρα υγείας που ως οργανικές μονάδες υπάγονται σε αυτά με την επιφύλαξη αυτών που ανήκουν στη Γ’ Ζώνη.

γ. Ζώνη Γ’

Στη ζώνη αυτή ανήκουν το Γενικό Νοσοκομείο Φλώρι­νας και τα Γενικά Νοσοκομεία – Κέντρα Υγείας Λήμνου, Γουμένισσας, Ικαρίας, Καλαβρύτων, Καλύμνου, Καρύ­στου, Κυθήρων, Κύμης, Κω, Λέρου, Μολάων, Σητείας, Φιλιατών, Ιθάκης, Νάξου, τα Κέντρα Υγείας που υπάγονται σε αυτά, καθώς και το Εθνικό Κέντρο Άμεσης Βοήθειας (Ε.Κ.Α.Β.) με τα παραρτήματά του.»


ΝΟΜΟΣ 3896 ΦΕΚ 207/Α/ 8.12.2010

Εφαρμογή της αρχής των ίσων ευκαιριών και της ίσης μεταχείρισης ανδρών και γυναικών σε θέματα εργασίας και απασχόλησης – Εναρμόνιση της κείμενης νομοθεσίας με την Οδηγία 2006/54/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου, της 5ης Ιουλίου 2006 και άλλες συναφείς διατάξεις.


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 10,Ιανουάριος, 2011, 11:11 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr