Η απόλυτη αποτυχία με μεγάλη ευθύνη του δήμου Καστοριάς για την κατανομή από τα λεγόμενα ανταποδοτικά για την κατασκευή του αγωγού TAP. Δείτε τι παίρνει για έργα ο ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ…..

Αποκάλυψη του alphafm.gr για το απόλυτο ναυάγιο από τα ανταποδοτικά του TAP ειδικά για τον ΔΗΜΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ χωρίς φυσικά να ασχολείται κανείς σοβαρά, μιας και οι προσκλήσεις για γιορτές φαίνεται να έχουν πάντα προτεραιότητα

 » Ριγμένος » πολύ μάλιστα ο δήμος Καστοριάς από την τελική απόφαση για τα ανταποδοτικά κονδύλια για έργα, από την εταιρία που θα κατασκευάσει τον περίφημο αγωγό TAP.

Έργα που έχουν προτείνει η περιφέρεια και η δήμοι από τους οποίους διέρχεται ο αγωγός και θα έπρεπε με αγώνα φυσικά να υπάρχει δίκαιοι και αναλογική ( ανάλογα με τα χιλιόμετρα κατασκευής) κατανομή κονδυλίων.

Η Καστοριά είναι η περιοχή από την οποία θα περάσουν τα περισσότερα χιλιόμετρα κατασκευής του αγωγού και όμως σε σύνολο 7.616.900 ευρώ για έργα η δημοτική αρχή θα πάρει μόλις 1.942.000 ευρώ από τα οποία μάλιστα ο δήμος θέλει το 1.600.000 να το χρησιμοποιήσει για το Πνευματικό – πολιτιστικό Κέντρο, έργο που δεκάδες άλλοι δήμοι έχουν καταφέρει να προχωρήσουν και να κατασκευάσουν από τα Ελληνικά κρατικά προγράμματα.

Είναι μια μεγάλη αποτυχία για τον δήμο Καστοριάς ο οποίος θα »επιβαρυνθεί» από αυτή την κατασκευή περισσότερο από κάθε άλλη περιοχή.

Η εμπλοκή της περιφέρειας Δ. Μακεδονίας και οι κακοί χειρισμοί των δημάρχων της Π.Ε Καστοριάς έχουν περιορίσει κατά πολύ τα κονδύλια.

Σε αντίστοιχες, παλαιότερα χρηματοδοτήσεις π.χ » Τοπικός Πόρος » για την επιβάρυνση από την ΔΕΗ, δεν τόλμησε κανείς να πάρει χρήματα παρά μόνο η ΚΟΖΑΝΗ.

Οι τοπικές υποχωρήσεις και η τοπική ανικανότητα μας οδηγούν σε τεράστιες περιπέτειες.

Ωστόσο μέσα σε όλα αυτά τα δραματικά στοιχεία και τις ήττες από την κατανομή ο ΔΗΜΟΣ Άργους Ορεστικού, η και δήμος Εορδαίας είναι κερδισμένοι αναλογικά και χιλιομετρικά…..

Δείτε υπολογίστε και θα καταλάβετε……

 

Δυτική Μακεδονία: 17 έργα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης από την ΤΑP :

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 22,Σεπτέμβριος, 2016, 10:40 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr