ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΣ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΣΧΕΔΙΟΥ ΜΟΔΑΣ 2016-2017 ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΓΟΥΝΑ

 • ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΗΣ: ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΓΟΥΝΑΣ

 • ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ: Μαθητευόμενοι σπουδαστές Σχολών Σχεδίου Μόδας και απόφοιτοι των τελευταίων 4 ετών .

 • ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ:

 1. WOMENSWEAR

 2. MENSWEAR

 • ΑΠΟΣΤΟΛΗ με e-mail στο helfurfe@otenet.grτης ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΟΥΝΑΣ σε Α4 ( jpeg Format, όχι μεγαλύτερα από 2ΜΒ.

Οι διαγωνιζόμενοι θα πρέπει να στείλουν α) Τα Σχέδιά τους (έως 5), τα 2 τα οποία θα είναι μόνο από γούνα και τρία υποστηρικτικά κομμάτια που θα εμπεριέχουν γούνα β) Βιογραφικό Σημείωμα – πληροφορίες για τον Σχεδιαστή – φωτογραφία του Σχεδιαστή – έμπνευση & διαδικασία – πληροφορίες για τον τύπο γούνας –Σχέδια από προηγούμενες δουλειές .

 • ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ: 10 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2016

Τα σχέδια των νικητών θα γίνουν έτοιμα ενδύματα με έξοδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Γούνας και θα ακολουθήσει η φωτογράφιση των ετοίμων πλέον ενδυμάτων τους.

Μ’ αυτόν τον τρόπο θα συμμετέχουν στον Διεθνή Διαγωνισμό Σχεδίου Μόδας 2017, που διοργανώνει η Παγκόσμια Ομοσπονδία Γούνας IFF , από τον οποίο διαγωνισμό θα επιλεγούν 10 νικητές που θα μεταβούν στο Μιλάνο κατά τη διάρκεια της MI-FUR 2017 με έξοδα που καλύπτει η IFF.

Οι 10 νικητές που θα επιλεγούν από όλες τις χώρες του κόσμου, θα λάβουν ή χρηματικό ποσό , ή τα Σχέδια τους θα παρουσιαστούν σε επώνυμο περιοδικό μόδας ή θα έχουν την δυνατότητα να συμμετέχουν σε σεμινάριο Γούνας .

Θα έχουν επίσης την ευκαιρία να επισκεφθούν γουνοποιητικές επιχειρήσεις και να διευρύνουν τις γνώσεις τους πάνω στο προϊόν της γούνας.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευκρινήσεις μπορείτε να απευθυνθείτε στην Ελληνική Ομοσπονδία Γούνας στα τηλέφωνα 2467022171 & 2467027980 (9:30-13:30) e-mail: helfurfe@otenet.gr .

Υπεύθυνη προγράμματος κα Εριφύλη Μορφίδου

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 29,Σεπτέμβριος, 2016, 2:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΓΟΥΝΑ, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr