κ. Δήμαρχε να δούμε τι θα αφήσετε εσείς για να εγκαινιάσουν κάποιοι κάποτε κάτι……Άρθρο και άποψη που κοινοποιεί και η ΜΑΛΑΜΑΤΗ ΑΝΤΩΝΙΟΥ για να το διαβάσουν όλοι

Δ. Καστοριάς – Η κριτική έρχεται και γίνεται από παντού για όλους – Η Μαλαματή Αντωνίου κοινοποιεί στο προφίλ της άρθρο που τονίζει πως καλά είναι τα εγκαίνια του 10ου δημοτικού σχολείου από τον δήμαρχο αλλά το θέμα είναι να δούμε τι θα αφήσει ως έργο η δημοτική αρχή ώστε να εγκαινιάζουν οι επόμενοι…..

Απόσπασμα του άρθρου :

Το έργο ξεκίνησε ( μελέτη και ένταξη ) επί νομαρχίας Λιάντση και δημοπρατήθηκε από Δακή και Σαββόπουλο και σήμερα εγκαινιάστηκε απλά από τον δήμαρχο Καστοριάς.

κ. Δήμαρχε να δούμε τι θα αφήσετε εσείς για να εγκαινιάσουν κάποιοι κάποτε κάτι……

πηγή: (διαβάστε περισσότερα) http://www.alphafm.gr/archives/141060

 

To παραπάνω άρθρο αμέσως μετά την δημοσίευση του στον alphafm.gr βγαίνει στο facebook και αμέσως η κ. Μαλαματή Αντωνίου το κοινοποιεί……..στο προφίλ της για το δουν και να το διαβάσουν όλοι.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Οκτώβριος, 2016, 9:15 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr