ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΣΤΗΝ ΚΟΖΑΝΗ Ο Μ.ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ

Πρόγραμμα επίσκεψης Υπουργού Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλη Χρυσοχοΐδη στην Κοζάνη, Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας.
Με στόχο την υλοποίηση του αναπτυξιακού σχεδίου της κυβέρνησης, την επιτάχυνση της απορρόφησης και τον επανασχεδιασμό του ΕΣΠΑ και την ανάδειξη επενδυτικών ευκαιριών στην Περιφέρεια Δυτικής Μακεδονίας, ο Υπουργός Περιφερειακής Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας, κ. Μιχάλης Χρυσοχοϊδης και η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου, επισκέπτονται την Κοζάνη, το Σάββατο 15 Ιανουαρίου 2011, όπου θα πραγματοποιήσουν συναντήσεις με θεσμικούς, παραγωγικούς και οικονομικούς – επιχειρηματικούς φορείς.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της επίσκεψης του Υπουργού στην Κοζάνη:

10:00-12:00: Συνάντηση εργασίας με την ηγεσία της Περιφερειακής και Τοπικής Αυτοδιοίκησης, βουλευτές και αρμόδιες υπηρεσίες.

(χώρος: αίθουσα συνεδριάσεων Δημοτικού Συμβουλίου «Κοβεντάρειο», οδός Χαρισίου Μούκα & Κοβεντάρων).

12:00-14:00: Ομιλία και διάλογος με παραγωγικούς φορείς και επιχειρηματίες (ίδια αίθουσα, ανοιχτή στα ΜΜΕ).

14:05: Δήλωση του Υπουργού στα Μέσα Ενημέρωσης στο χώρο της εκδήλωσης.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 13,Ιανουάριος, 2011, 6:34 μμ. στις Κατηγορίες ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr