Υπέγραψαν για τα έργα του TAP συμφωνία στις 7.3.2016 και κάνουν κάποιοι πως δεν θυμούνται…..

Αν μπορεί ας διαψεύσει κάποιος δημόσια το συγκεκριμένο ΣΧΕΔΙΟ που δείχνει τις προτάσεις για τα ΕΡΓΑ του TAP που πρότειναν οι 5 δήμαρχοι

 

Επιτέλους να σταματήσουν να κοροϊδεύουν πολίτες και κοινωνία. Ξεκάθαρη απόφαση ΤΩΡΑ

»Φωτιά» από την αποκάλυψη μας τις προηγούμενες μέρες για την σύνταξη και υπογραφή του Σχεδίου Επιχειρησιακού Προγράμματος αξιοποίησης των πόρων της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης ( Ε.Κ.Ε )2015-2019 που υπέγραψαν όλοι οι δήμαρχοι ( και της Καστοριάς φυσικά) με την κοινοπραξία TAP, με το οποίο ουσιαστικά συμφωνήθηκαν τα έργα που θα χρηματοδοτήσει η κοινοπραξία.

Την διαδικασία προχώρησε με σταθερά βήματα ο περιφερειάρχης Δ. Μακεδονίας Θ. Καρυπίδης ο οποίος μετά την υπογραφή από όλους τους δημάρχους ζήτησε να περάσουν οι προτάσεις τους και από τα δημοτικά συμβούλια.

 

Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται στο γεγονός πως η συμφωνία στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας έγινε με προτάσεις που κατέθεσαν πέντε δήμαρχοι οι οποίοι αμέσως μετά τις πέρασαν ( προτάσεις και συμφωνίες) στα δημοτικά συμβούλια ( ατόφιες ) και όχι όπως έγινε στον δήμο Καστοριάς να προστεθούν δηλ. γενικά και αόριστα, έργα και προτάσεις άλλων δημοτικών διαμερισμάτων ( δίκαια φυσικά αιτήματα), χωρίς όμως να τους πει κανείς ότι είχε προηγηθεί συμφωνία ( μνημόνιο) υπογεγραμμένο μάλιστα.

Το μπέρδεμα λοιπόν που απλά θα έπρεπε με λεβεντιά να το αποδεχθούν, ναι, και το μεγάλο λάθος τους, είναι ότι συμφώνησε απο την μια ο δήμαρχος Καστοριάς στις 7/3/2016 κάποια έργα, αλλά στην δημοτική απόφαση τις 29ης Μαρτίου προστέθηκαν έργα και προτάσεις τα οποία όμως δεν μπήκαν στο συγκεκριμένο σχέδιο, διότι δεν φρόντισε κανείς, να »επικαιροποιήσει» το Σχέδιο Επιχειρησιακού Προγράμματος ( Ε.Κ.Ε) το οποίο είχαν συμφωνήσει νωρίτερα.

 

Δικαιολογημένες λοιπόν οι έντονες αντιδράσεις των περιοχών, όλο αυτό πρέπει να γίνει από την αρχή, και αν θέλει κάποιος να παρουσιάσει νέα πρόταση πρέπει να ανακοινωθούν προτάσεις με ποσά ώστε να μην επηρεάζουν τους προϋπολογισμούς των άλλων δήμων διότι αυτά συμφωνήθηκαν με υπογραφές από τον περασμένο Μάρτιο, και δυστυχώς αντιδράσεις και προβλήματα παρουσιάζονται μόνο στον δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 11,Οκτώβριος, 2016, 6:30 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr