Μπλοκάρει ο δήμος ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ τα ανταποδοτικά έργα του TAP – Στέλνει νέα λίστα δεκάδων έργων για να επιλέξει ο ΚΑΡΥΠΙΔΗΣ

Ανάστατοι οι πάντες με την νέα απόφαση του δήμου Καστοριάς να προτείνει όλα τα έργα από τους πάντες.

Ο δήμος Καστοριάς με απόφαση που έλαβε πριν λίγο στέλνει λίστα με δεκάδες έργα στην περιφέρεια Δ. Μακεδονίας για να επιλέξει ο περιφερειάρχης τα έργα που θα χρηματοδοτήσει ο TAP. Είναι ο πρώτος δήμος που δεν στέλνει κανονική πρόταση με επιλογή που γίνεται μέσα στον δήμο.

Κανένας δήμος δεν έχει αποφύγει να επιλέξει μόνος του λίστα έργων σε όλη την βόρεια Ελλάδα.

Το μπέρδεμα μεγαλώνει διότι στις 7.3.2016 ο δήμαρχος Καστοριάς πρότεινε 4 έργα παρουσία Καρυπίδη,Κεπαπτσόγλου, Γκέτσιου και άλλων, κάτι που σήμερα στο δημοτικό συμβούλιο διέψευσε, διαψεύδοντας π.χ την απόφαση του ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΚΕΠΑΠΤΣΟΓΛΟΥ ο οποίος στις 9/3/2016 πέρασε απόφαση για τα έργα του δήμου του παρουσιάζοντας και το μνημόνιο που υπέγραψαν όλοι μαζί, το ίδιο έκανε και ο Πασχάλης Γκέτσιος….

Κανείς δεν μπορεί να είναι ικανοποιημένος από την σημερινή πολύ κακή βέβαια συνεδρίαση, διότι δεν υπάρχει στην ουσία αποδέκτης των προτάσεων που θα στείλει ο δήμος διότι ο Θ.Καρυπίδης έχει τονίσει πολλές φορές πως οι επιλογές των έργων γίνονται από τους δημάρχους ( μετά από διαβούλευση)

 

 

 

Σήμερα μετά τις διαψεύσεις ΑΓΓΕΛΗ ανοίγει μεγάλο θέμα για τους συμμετέχοντες στην σύσκεψη της 7ης Μαρτίου, αλλά φυσικά ανοίγει μεγάλο θέμα για την τελική επιλογή έργων, που τώρα ζητούν να ξαναγίνει με νέα λίστα που τώρα αποφάσισε κατά πλειοψηφία το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 12,Οκτώβριος, 2016, 4:56 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr