Μεγάλος ο προβληματισμός στον δήμο Καστοριάς μετά την αποκάλυψη ότι ο ΑΓΓΕΛΗΣ υπέγραψε συμφωνία με την περιφέρεια. Το Δ.Σ ψήφισε με δήλωση του ότι ΄΄δεν υπέγραψα΄΄

ΟΛΗ Η ΑΛΗΘΕΙΑ

VIDEO – Η στιγμή που ο Χατζησυμεωνίδης μέσα στο δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς διαμαρτύρεται έντονα και παρουσιάζει το σχέδιο έργων του TAP που είχε υπογράψει 22 μέρες πριν το δημοτικό συμβούλιο Καστοριάς ο δήμαρχος Ανέστης Αγγελής ο οποίος κατά την διάρκεια της συνεδρίασης τουλάχιστον 5 φορές δήλωνε,φώναζε πως δεν το έχει υπογράψει.

Ο κ. Χατζησυμεωνίδης σηκώνεται όρθιος με το σχέδιο της περιφέρειας το πηγαίνει προς το προεδρείο, το καταθέτει λέγοντας αυτό υπέγραψε ο δήμαρχος Καστοριάς.

Όλοι βλέπουν και ξέρουν ότι ο π.Δήμαρχος καταθέτει το συγκεκριμένο σχέδιο και όχι κάτι άσχετο, αλλά προφανώς και οι σύμβουλοι της πλειοψηφίας είχαν την προσωπική διαβεβαίωση του δημάρχου ότι δεν το είχε υπογράψει, αλλά τον διέψευσαν οι πάντες.

Κανείς ακόμη και σήμερα δεν μπορεί να εξηγήσει όλο το μπάχαλο και ειδικότερα τις ευθύνες που έριχνε και ρίχνει ο δήμαρχος Καστοριάς σε άλλους για όλο το σκηνικό που ο ίδιος προκάλεσε και ο ίδιος θα πρέπει στην ομάδα του αλλά και στο δημοτικό συμβούλιο να εξηγήσει, διότι το δημοτικό συμβούλιο ψήφισε με την διαβεβαίωση του ότι δεν είχε υπογράψει καμία συμφωνία ο δήμαρχος όπως δήλωνε ο ίδιος. Από την ίδια του την ομάδα τώρα πια ακούγονται διάφορα για το συγκεκριμένο θέμα της παραπλάνησης…..

Δείτε σκηνικό μέσα στο Δ.Σ :

Την ίδια στιγμή που καταθέτει ο κ. Χατζησυμεωνίδης το σχέδιο που υπέργραψε ο δήμαρχος, ακούγονται έντονες διαμαρτυρίες από, Λάζαρο Ζήση ( πρόσφατα έγινε αντιδήμαρχος) Μαλαματή Αντωνίου ( πρόσφατα έγινε αντιδήμαρχος) και Γ.Παπαδόπουλο, οι οποίοι φωνάζουν εντελώς τυχαία όλοι μαζί » δεν υπάρχει υπογραφή, δείξε μας την υπογραφή, δεν υπάρχει σχέδιο,μνημόνιο, δεν υπάρχουν υπογραφές », τα ίδια φωνάζει και ο Γιάννης Τόμου,

οι υπόλοιποι κάτι γνώριζαν και δεν αντέδρασαν καθόλου…..

ο πρόεδρος μάλιστα του Δ.Σ  Γ.Παπαδόπουλος κρατάει στα χέρια του το αναπτυξιακό σχέδιο λέγοντας » να έρθουν οι δημοσιογράφοι με τις κάμερες να δουν πως δεν υπάρχουν υπογραφές »

Και ο κ. Παπαδόπουλος όπως και οι υπόλοιποι μετά την αποκάλυψη της υπογραφής τι θα πουν στο σώμα του Δ.Σ και στην κοινωνία;

Είναι η πρώτη ίσως φορά στην νεότερη αυτοδιοικητική ιστορία του δήμου Καστοριάς που συμβαίνει κάτι τέτοιο, να εκτίθενται άνθρωποι την αμέσως επόμενη στιγμή διότι η υπογραφή υπήρχε, ο κ. Αγγελής υπέγραψε, και αυτές είναι οι υπογραφές:

 

 

 

Ταυτόχρονα ο συνάδελφος του Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου δήμαρχος Ά.Ορεστικού ξεσπώντας στο DIKTYO1-Κεντρικό Δελτίο Ειδήσεων, αγανακτισμένος, δήλωνε πως δίπλα δίπλα καθόμασταν όταν υπογράφαμε την συμφωνία την οποία μάλιστα ο κ. Καρυπίδης αποκαλεί μνημόνιο.

 

Επίσης για την ιστορία….. έχει σημασία να δείτε μια από τις δημόσιες κατηγορηματικές διαψεύσεις ΑΓΓΕΛΗ » ΔΕΝ ΥΠΕΓΡΑΨΑ, ΣΟΥ ΑΠΑΓΟΡΕΥΩ ΝΑ ΛΕΣ ΟΤΙ ΥΠΕΓΡΑΨΑ.

Μετά λοιπόν την κατάθεση του εγγράφου από τον κ. Χατζησυμεωνίδη ( το προεδρείο πλέον βλέπει και επίσημα για πιο σχέδιο γίνεται η αναφορά-καταγγελία)

προσέξτε την απάντηση ΑΓΓΕΛΗ στην αποστομωτική τοποθέτηση ΠΕΤΚΑΝΑ που προηγήθηκε, λέγοντας του πως αυτό που υπέγραψε τον Μάρτιο ( πριν το Δ.Σ Καστοριάς) το έχει δημοσιοποιήσει στην ΔΙΑΥΓΕΙΑ ο δήμαρχος Α.Ορεστικού.

Παρά την αποκάλυψη αυτή ο δήμαρχος Καστοριάς, στην δημόσια συνεδρίαση του Δ.Σ του λέει, » δεν το έκανα δεν υπέγραψα ποτέ, και σου απαγορεύω να λες ότι υπέγραψα »

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 14,Οκτώβριος, 2016, 9:10 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΑΡΓΟΣ ΟΡΕΣΤΙΚΟ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr