Οι δήθεν επαναστάτες

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ Β.ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ για  ALPHAFM.GR – Παρατηρήσαμε όλοι και διασπαστήκαμε ως συνήθως την τελευταία ιστορία με τα διόδια και τον δήμαρχο Στυλίδας. Μπήκε  ένα λάθος δίλημμα   στην ζωή μας: Απειθαρχία ή όχι. Το σωστό δίλλημα για μένα είναι: Σπάμε τις μπάρες στέλνουμε μήνυμα ανυπακοής ,φέρνουμε τα κανάλια , κάνουμε και την λεζάντα μας με το σήμα της νίκης ή διαμαρτυρόμαστε  μαζικά έντονα ,εξηγούμε πάμε ενωμένοι εναντίον  στον παραλογισμό  της κυβέρνησης! Και αυτό γιατί η  δήθεν επαναστατικότητα της μεταπολίτευσης (αλλά Γκλέτσος ) είδατε που μας έφτασε; Τι απέμεινε από τα μεγάλα λόγια της γενιάς του ογδόντα, από τις καταλήψεις τους αποκλεισμούς;. Πού πήγαν οι μεγάλοι ιδεολόγοι ;Τι απέγιναν τα συνθήματα; Χάθηκαν μέσα στα γραφεία της διαπλοκής και της Ζήμενς κλπ. Πίσω από τις φανφάρες κρύβονται πάντα οι μεγαλύτεροι τενεκέδες. Η αντίδραση του Γκλέτσου και το στυλ της προδίδουν και την αρρώστια του σύγχρονου Ελληνικού κράτους. Αδυναμία σχεδίασης, επικοινωνίας , έγκαιρης εξήγησης, σεβασμού του πολίτη, εφαρμογή των νόμων με αποτέλεσμα να δίνουν αφορμή να παρουσιάζεται  Ο τσαμπουκάς δήμαρχος που εκβιάζει το κράτος και στο τέλος το κράτος παθαίνει αυτά που παθαίνει. Δεν λέω  είναι  μια εκτόνωση αλλά σήμερα; Αυτό θέλουμε σήμερα;  Είναι ή δεν είναι φανερό ότι αν παραδοθούμε σε παρόμοιες πρακτικές το τέλος θα είναι ολέθριο. ΄Οτι κερδίσαμε με τις σωστές  επιλογές μετά τον παγκόσμιο πόλεμο  θα τα χάσουμε. Η επαναστατικότητά μας θα έχει αξία αν είναι στοχευμένη  ,αν καταστρέφει  τις απαρχαιωμένες δομές και αντιλήψεις και στην θέση τους φέρει κάτι σύγχρονο ,αποτελεσματικό, εφαρμόσιμο. Ανθρώπους που έχουν γνώση, εμπειρία ήθος .Όχι τηλεοπτικούς αστέρες  και τελειωμένους ηθοποιούς. Αν ολισθήσουμε στην αναρχία το τέλος θα είναι η εξίσωσή μας με την Αλβανία ,Βουλγαρία. Θα βαλκανοποιηθούμε και θα γυρίσουμε στην ίδια αφετηρία με τους γείτονες! Θα το χτυπάμε το κεφάλι αλλά θα είναι αργά. Για ρωτήστε τι μεροκάματα παίρνουν σήμερα σ αυτά τα κράτη!

Βασίλης Κωνσταντίνου

basloukon@yahoo.gr


Δημοσιεύτηκε απο τον στις 15,Ιανουάριος, 2011, 3:32 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση
Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr