ΔΗΛΩΣΗ ΒΟΜΒΑ Ζαχαρία Παύλου » Η εισήγηση που ήρθε σήμερα στην οικονομική επιτροπή από τον Βαγγέλη Στεργιόπουλο για την αύξηση τελών δεν περνά από μένα, δεν θα την ψηφίσω στο Δημοτικό Συμβούλιο, διαφωνώ με αυξήσεις »

Πριν λίγο ολοκληρώθηκε η συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής στον Δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, η εισήγηση ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ αναβλήθηκε ξαφνικά, για να έρθει όμως σε συνεδρίαση της οικονομικής επιτροπής μέχρι την Παρασκευή λίγο πριν από την συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Ζαχαρίας Παύλου - Πρόεδρος ΔΕΥΑΚ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ

Η εισήγηση του ΒΑΓΓΕΛΗ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ με αυξήσεις τελών έχει προκαλέσει αίσθηση και έχουμε την πρώτη δημόσια διαφωνία από την ομάδα της πλειοψηφίας.

» Δεν την ψηφίζω, διαφωνώ με αυξήσεις, έχουμε δεσμευτεί και προεκλογικά. » δηλώνει κατηγορηματικά ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ συνεχίζοντας πως » μπορούν να βρεθούν τρόποι να αποφύγουμε αυξήσεις, επαναλαμβάνω για να το ακούσει η κοινωνία δεν ψηφίζω αυξήσεις »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Οκτώβριος, 2016, 3:38 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr