Βόμβα από ΔΗΜΗΤΡΗ ΚΩΤΟΥΛΑ » δεν ψηφίζω καμία αύξηση τελών »

ΔΗΜΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ – Αντιδράσεις έντονες καταγράφουμε τις τελευταίες ώρες σε σχέση με την εισήγηση του αντιδημάρχου οικονομικών Β.ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΥ.

Πριν λίγο μιλώντας στον alphafm.gr ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΩΤΟΥΛΑΣ ξεκαθάρισε πως δεν συμφωνεί με καμία αύξηση και για κανέναν λόγο.

» Δεν θα ψηφίσω καμία τέτοια εισήγηση για αυξήσεις, και ως αντιδήμαρχος δεν συμφώνησα ποτέ σε αυξήσεις και ειδικά μια τέτοια εποχή που έχουν εξαντληθεί οικονομικά οι πολίτες, η αύξηση τελών είναι η εύκολη λύση. Θα πρέπει πρώτα να εξαντληθούν όλες οι εναλλακτικές ή περικοπές για να αποφευχθεί η παραμικρή επιβάρυνση με αυτά τα δεδομένα ανεργίας »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 18,Οκτώβριος, 2016, 6:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr