Όλα έτοιμα για το 1ο Fur Shopping Festival από τον » ΠΡΟΦΗΤΗ ΗΛΙΑ»

Καμία οικονομική στήριξη – Η διοίκηση μόνη της σε μια τόσο κρίσιμη στιγμή για τον κλάδο

Μετά την τοπική καθίζηση που ζούμε μήνες τώρα στην ΚΑΣΤΟΡΙΑ ο σύνδεσμος γουνοποιών » Ο ΠΡΟΦΗΤΗΣ ΗΛΙΑΣ » έρχεται και στις 3/11 διοργανώνει για πρώτη φορά ένα μεγάλο event στο ΚΕΝΤΡΟ ΓΟΥΝΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ.

Πτήση charter, εμπορικοί επισκέπτες, ενεργοποίηση μετά από χρόνια του αεροδρομίου ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, δεκάδες επισκέπτες από ΚΙΕΒΟ,ΜΟΣΧΑ και άλλες περιοχές.

Μεγάλη εντύπωση μας προκαλεί το γεγονός πως για μια τέτοια κορυφαία δράση για την Καστοριά και την Δ. Μακεδονία η αυτοδιοίκηση, Δήμος, Αντιπεριφέρεια και περιφέρεια Δ. Μακεδονίας είναι απόντες σε οποιαδήποτε οικονομική στήριξη ενός τέτοιου κορυφαίου γεγονότος σε μια στιγμή μάλιστα που βλέπουμε συνεχόμενα από την αυτοδιοίκηση επιχορηγήσεις για σουβλάκια και λουκάνικα.

Σε μια στιγμή που όλοι καταλαβαίνουμε πως με τέτοιες δράσεις η προβολή της περιοχής και ειδικά του κλάδου της γουνοποιίας την χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 21,Οκτώβριος, 2016, 5:01 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, video, ΓΟΥΝΑ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr