Μιχάλης Μπινιάκος » το θέμα των ΜΜΕ και των μηνύσεων να έρθει ως θέμα στο Δ.Σ είναι το ανώτερο όργανο που μπορεί να αποφασίσει »

Εισήγηση ΜΠΙΝΙΑΚΟΥ που προκάλεσε αίσθηση και αμηχανία στο χθεσινό ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ –

ΜΠΙΝΙΑΚΟΣ » Με καλοπροαίρετη διάθεση και απόλυτο σεβασμό στην Οικονομική Επιτροπή του Δήμου, νομίζω πως δεν υπάρχει καταλληλότερος τόπος από την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου για να προταθεί από έναν Δημοτικό Σύμβουλο – μη μέλος της ΟΕ – να υπάρξει αντίστοιχη εισήγηση στο ανώτερο συλλογικό όργανο του Δήμου για ένα συγκεκριμένο θέμα έτσι ώστε να ενημερωθεί και να πάρει θέση το ΔΣ. Πόσο μάλλον όταν στο θέμα αυτό διαφαίνεται κενό πληροφόρησης, αντεγκλήσεις, κατηγορίες, καταγγελίες αλλά κυρίως έντονο ενδιαφέρον από πολλές πλευρές αφού παρά το γεγονός ότι δεν αποτελούσε θέμα ημερήσιας διάταξης απασχόλησε το σώμα όσο κανένα άλλο θέμα εκτός ή/και εντός της ημερήσιας διάταξης. Οι κείμενες διατάξεις λοιπόν προβλέπουν περιπτώσεις και διαδικασίες παραπομπής θέματος αρμοδιότητάς της ΟΕ στο ΔΣ για λήψη απόφασης, εφόσον αυτό θεωρείται ιδιαίτερα σοβαρό (άρθ.72, παρ.4, Ν.3852/10). Εαν όντως θεωρείται σοβαρό ή όχι και αν απαιτείται παραπομπή στο ΔΣ ή όχι είναι καθαρά αρμοδιότητα του προέδρου και της πλειοψηφίας της ΟΕ να το κρίνει, όπως ξεκάθαρα ορίζεται από τις κείμενες διατάξεις »

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Οκτώβριος, 2016, 12:03 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr