Θ. Καρυπίδης: Μη μπερδεύετε τους ευσεβείς σας πόθους με την πραγματικότητα κ. Ζεμπιλιάδου

Χρειάζεται θάρρος και γενναιότητα για να αναλάβει κάποιος τις ευθύνες του, γι’ αυτό και δεν αδικούμε τη Γ. Ζεμπιλιάδου που μένει πιστή στο δόγμα της μηδενικής αυτοκριτικής, απομεινάρι της νοσηρής νοοτροπίας του παρελθόντος, με την οποία γαλουχήθηκε πολιτικά.

Επιλέξαμε απο την αρχή να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους, στο χώρο και στο χρόνο που πρέπει. Μπροστά σε αυτούς που πρέπει. Να αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας. Να μη χαϊδεύουμε αυτιά. Να μην παριστάνουμε ότι τα ξέρουμε όλα. Να εμπιστευόμαστε τους ειδικούς.

Αν ερχόταν, λοιπόν, η κ. Ζεμπιλιάδου στη 2η Επιτροπή Παρακολούθησης του Επιχειρησιακού Προγράμματος Δυτικής Μακεδονίας 2014-2020 (για το οποίο τόσο κόπτεται), τη Δευτέρα 24 Οκτωβρίου στη Φλώρινα, θα άκουγε, δια στόματος των εκπροσώπων της Επιτροπής και των Επιτελικών Δομών των Υπουργείων, οι οποίοι δεν έχουν πολιτικές βλέψεις στη Δυτική Μακεδονία, άρα κανένα κίνητρο μικροπολιτικής, ότι το Πρόγραμμα εξελίσσεται θετικά.

Ίσως έτσι, θα έπαυε να προβάλλει τους ευσεβείς της πόθους δημοσίως και θα αποδεχόταν, όσο κι αν δε θέλει, ότι υπάρχει μεγάλη πρόοδος με στοχευμένες δράσεις, που πληρούν προϋποθέσεις ανάπτυξης και κοινωνικής συνοχής, αποτέλεσμα συναπόφασης και προγραμματισμού.

Αυτό ενδιαφέρει τους πολίτες που μας εμπιστεύονται, τους ανθρώπους του μεροκάματου που δεν έχουν χρόνο να διαβάζουν κακοήθειες και σενάρια επιστημονικής φαντασίας, που εξυφαίνονται απο εκείνους, που έχουν την πολυτέλεια της ακατάσχετης φλυαρίας.

Δεν θα απολογηθούμε, λοιπόν, γιατί δουλεύουμε σκληρά και παλεύουμε να αποκαταστήσουμε τις αδικίες που δημιουργήθηκαν στο παρελθόν με ευθύνες άλλων, ούτε για την επιμονή μας στο δημοκρατικό προγραμματισμό. Και ειδικά σε ανθρώπους που δεν αξιοποίησαν, ούτε στο ελάχιστο, την ευκαιρία τους σε θέσεις ευθύνης και τώρα παίζουν ανεπιτυχώς το ρόλο του φωτεινού παντογνώστη.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Οκτώβριος, 2016, 4:58 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ Δ. ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr