Ταμείο Παρακαταθηκών: 15 εκατ. ευρώ σε 100 δήμους για την Κοινωφελή

Παρουσιάζεται σημερα στις 12 το μεσημέρι σε εκδήλωση η σύσταση καταπιστευτικού λογαριασμού μεταξύ του Ταμείου και των δικαιούχων Ο.Τ.Α του προγράμματος «Προώθηση της απασχόλησης μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα». Συγκεκριμένα, στην Κεντρική Υπηρεσία του Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων, ο πρόεδρος του Ταμείου, Κωνσταντίνος Βαρλαμίτης, παρουσία της αναπληρώτριας υπουργού Εργασίας, Τάνιας Αντωνοπούλου, θα υπογράψει σύμβαση με τους εκπροσώπους των 24 από τους 51 Δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας για τη δημιουργία καταπιστευτικού λογαριασμού. Μέσω αυτού θα επιχορηγούνται οι ΟΤΑ για την εκτέλεση των έργων (αγορά υλικών κλπ) που θα υλοποιήσουν στο πλαίσιο των προγραμμάτων κοινωφελούς εργασίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες τη aftodioikisi.gr, το Ταμείο Παρακαταθηκών και Δανείων έχει εγγράψει στο φετινό του προϋπολογισμό 7,5 εκατ. ευρώ που θα δοθούν στους 51 δήμους, ενώ στον προϋπολογισμό του 2017 έχουν εγγραφεί ακόμη 7,5 δισ. που πιθανότατα θα δοθούν στους επόμενους 50 δήμους-θύλακες υψηλής ανεργίας, στο πλαίσιο του νέου προγράμματος Κοινωφελούς για τους υπόλοιπους 274 δήμους της χώρας. 

Θα ακολουθήσει την Τετάρτη στις 2 Νοεμβρίου η υπογραφή αντίστοιχης σύμβασης του  Ταμείου Παρακαταθηκών & Δανείων με τους εκπροσώπους από τους υπόλοιπους  27 Δήμους-θύλακες υψηλής μακροχρόνιας ανεργίας.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 26,Οκτώβριος, 2016, 7:05 μμ. στις Κατηγορίες photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr