ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟ ΤΟΥ Μ.ΧΑΤΖΗΣΥΜΕΩΝΙΔΗ


ΠΕΤΡΟΣ ΤΟΣΚΟΣ - ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ


Ένα από τα πρώτα αποτελέσματα που καθημερινά βλέπουμε με την νέα δημοτική αρχή είναι η καθαριότητα. Η αντιδημαρχία το Πέτρου Τόσκου στο ξεκίνημα της είναι και η πρώτη που πηγαίνει πολύ καλά μιας και ο κ. Τόσκος καθημερινά βρίσκεται στο καθήκον και σε πολλά σημεία κυρίως της πόλης. Η διαφορά με την δημοτική αρχή Τσαμίση είναι τεράστια.

Εντόπισε πολλά » βρώμικα » σημεία. Βλέπουμε τις παρεμβάσεις, αλλά και καθημερινά την πόλη, σιγά σιγά οι κοινόχρηστοι χώροι, πάρκα, Χλόη, Λύκεια, παραλίμνιες διαδρομές, δείχνουν πως μπήκαν σε πρόγραμμα καθαριότητας.


Επιτέλους και ελπίζουμε αυτή να είναι η πορεία της αντιδημαρχίας Τόσκου.


Για τους υπόλοιπους αντιδημάρχους…………….έχουμε ακόμη. Περιμένουμε τα » έργα» τους. Κολυμβητήρια,οδικούς άξονες,πολιτιστικά κέντρα και άλλα πολλά.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 17,Ιανουάριος, 2011, 6:12 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  • DIKTYO1 TV VIDEO PORTAL

Έυρεση στο Αρχείο

με ημερομηνία
με κατηγορία
'Ευρεση με Google

Photo Gallery

Kατηγορίες
blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
Copyright ©2008-2017 alphafm.gr