ΔΕΗ: Έως 31/12 η ρύθμιση οφειλών

Μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου παρατείνεται το πρόγραμμα διακανονισμού οφειλών της ΔΕΗ, ΔΕΗ όπως αποφάσισε το δ.σ. της Επιχείρησης.

Η ΔΕΗ γνωστοποίησε ότι μέχρι σήμερα έχουν διακανονίσει τις οφειλές τους περισσότεροι από 510.000 πελάτες της, με συνολικό ύψος οφειλής πλέον του 1,335 δισ. ευρώ.

Η προθεσμία κανονικά έληγε σήμερα, όμως λόγω του μεγάλου ενδιαφέροντος και της υψηλής προσέλευσης των καταναλωτών, αποφασίστηκε η παράταση του προγράμματος έως το τέλος του έτους.

«Το δ.σ. της Επιχείρησης, στη σημερινή του συνεδρίαση, συνεκτιμώντας τη συνεχιζόμενη προσέλευση των πελατών της για διακανονισμό των οφειλών τους με αμείωτο ρυθμό, και ανταποκρινόμενο στα σχετικά πολλαπλά αιτήματα φορέων, αποφάσισε, δίνοντας μια τελευταία ευκαιρία και στους υπόλοιπους πελάτες, να παρατείνει την ισχύ του συνολικού προγράμματος διακανονισμού των οφειλών με 36 δόσεις χωρίς προκαταβολή, ορίζοντας ελάχιστη μηνιαία δόση τα 10 ευρώ, μέχρι την 31η Δεκεμβρίου του 2016», σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΔΕΗ.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα, αντίστοιχη απόφαση για παράταση μέχρι το τέλος του έτους του προγράμματος ληξιπρόθεσμων οφειλών, έλαβε και η ΕΥΔΑΠ.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 31,Οκτώβριος, 2016, 8:31 μμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr