Γ.Πετκανάς – Συνέντευξη στο DIKTYO1. Σοβαρότατες οι εξελίξεις για την υπογραφή του κ.Αγγελή για τα έργα του TAP. Κάνει λόγο για οσμή σκανδάλου

ΠΕΤΚΑΝΑΣ » Οσμή σκανδάλου η υποθήκευση και η υπονόμευση του δήμου με την δέσμευση και την υπογραφή του δημάρχου Καστοριάς στο αναπτυξιακό σχέδιο. Πρέπει να ελεγχθεί καταρχήν από τον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκησης. Υπέγραψαν και άλλοι δήμαρχοι αλλά δεν υπήρχαν πουθενά τέτοια προβλήματα διότι υπήρχαν συμφωνίες με τις τοπικές κοινωνίες»

 

Σκληρές δηλώσεις του δημοτικού συμβούλου Καστοριάς σε συνέντευξη του στην ΓΙΑΝΝΑ ΛΟΥΣΙΟΥ και στο DIKTYO1.

 

» Στην κοινωνία μας αυτούς που άλλα λένε και άλλα κάνουν τους λένε δημαγωγούς και ψεύτες.

Απομυθοποιήθηκε και η άποψη του κόσμου για καλό παιδί. Ο κ. Αγγελής μας κουνούσε το δάχτυλο και μας απαγόρευσε να μιλάμε. Ο κ. Αγγελής πρέπει να ελεγχθεί, ποιοι έδωσαν την νομιμοποίηση στον δήμαρχο Καστοριάς να υπογράψει χωρίς να έχει την εντολή του δημοτικού συμβουλίου, γιατί ακόμη και όταν πήραν απόφαση Δ.Σ δεν ανέφερε το οτιδήποτε.

Ήταν ανακόλουθος σε όλη την διαδικασία, μπορούσε να ρωτήσει όμως. Υπέγραψε χωρίς να συμπεριλάβει τα έργα που ζητούν οι πολίτες και πολλές περιοχές, κατάφερε με τις ενέργειες του να διχάσει την κοινωνία. Η κοινωνία είναι εξοργισμένη με όλα αυτά, η δειλία του πρώτου πολίτη να πει την αλήθεια είναι κάτι που όλοι το συζητάνε.

Εγώ και οι συνεργάτες μου θα προχωρήσουμε σε βάθος αυτή την έρευνα με κοινοποίηση υπό την μορφή καταγγελίας σε κάθε δημόσια αρχή από τον γενικό επιθεωρητή δημόσιας διοίκηση για διοικητικά παραπτώματα που τυχόν υπάρχουν και ίσως να εμπίπτουν ακόμη στην έκπτωση του αξιώματος. Δεν μπορεί κανείς με μια υπογραφή να διαχειρίζεται 2,5 εκατομμύρια ευρώ, δεν μπορεί κανείς να μιλά για μελέτη 1,600.000 ευρώ, δηλ. για το πνευματικό κέντρο »

 

Στην συνέντευξή του ο κ. Πετκανάς αναφέρθηκε και στον Ε-65 ( οδικός άξονας)

 

Αναμένουμε με ενδιαφέρον την απάντηση του δημάρχου Καστοριάς μετά τις αναφορές-καταγγελίες ΠΕΤΚΑΝΑ

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Νοέμβριος, 2016, 7:39 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ, Συνεντεύξεις. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr