Στο κλίμα της «Ονειρούπολης» όλη η Ελλάδα – Στην Καστοριά καμία ουσιαστική προετοιμασία

Δείτε τι γίνεται σε άλλες περιοχές

Ο Δήμος Δράμας, στο πλαίσιο  προγραμματισμένων εκδηλώσεων για 13η χρονιά για την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς στην πόλη, θα πραγματοποιήσει τη Χριστουγεννιάτικη Γιορτή «Ονειρούπολη» εντός του χώρου του Δημοτικού Κήπου και θα λειτουργήσει «Χριστουγεννιάτικη Αγορά». Για τις ανάγκες λειτουργίας της «Χριστουγεννιάτικης Αγοράς» πρόκειται να χορηγηθούν άδειες συμμετοχής άσκησης εμπορικής δραστηριότητας στους ενδιαφερόμενους που πληρούν τις προϋποθέσεις.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας, καθορίστηκαν τα επιτρεπόμενα είδη πώλησης, καθώς και ο αριθμός των αδειών συμμετοχής ανά κατηγορία είδους, που θα χορηγηθούν στους δικαιούχους για την άσκηση εμπορικής δραστηριότητας, στη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά». Σημειώνεται δε, ότι οι άδειες συμμετοχής εκδίδονται με απόφαση του αρμόδιου κατά τόπο Δημοτικού Συμβουλίου και ισχύουν για συγκεκριμένο χώρο, θέση και διάστημα. Οι άδειες συμμετοχής στη «Χριστουγεννιάτικη Αγορά» θα διατεθούν σε όσους αναδειχθούν δικαιούχοι και θα δραστηριοποιηθούν εντός του Δημοτικού Κήπου, στους ξύλινους οικίσκους και στην πλατεία Ελευθερίας Δράμας.

Επίσης με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δράμας, καθορίστηκε η λειτουργία «ειδικής θεματικής αγοράς» στην κεντρική πλατεία της Δράμας, για την προώθηση και προβολή προϊόντων πρωτογενούς και δευτερογενούς παραγωγής, της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας. Για τον σκοπό αυτό θα τοποθετηθούν έως 10 ειδικού τύπου οικίσκοι για τις ανάγκες αυτές. Δικαίωμα συμμετοχής σε αυτήν την «ειδική θεματική αγορά» έχουν αποκλειστικά και μόνον, όσοι ασχολούνται με τοπικά παραγόμενα προϊόντα της Περιφερειακής Ενότητας Δράμας.

Πληροφορίες και από   http://dimotikanea.gr/

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 1,Νοέμβριος, 2016, 11:37 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr