« Τερματισμός δράσης ανακύκλωση και αναπηρία »

Ο Σύλλογος Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Καστοριάς, βρίσκεται στη δυσάρεστή θέση να ενημερώσει όλο τον κόσμο του Νομού Καστοριάς ότι η δράση ¨ανακύκλωση και αναπηρία¨ της συλλογής καπακιών για την αγορά αναπηρικών αμαξιδίων δυστυχώς δεν μπορεί να συνεχιστεί .

Οι δύο εταιρείες ανακύκλωσης με τις οποίες συνεργαζόμασταν για την παραλαβή των πλαστικών καπακιών μας ανακοίνωσαν, για λογούς που δεν γνωρίζουμε, ότι δεν παραλαμβάνουν πλέον πλαστικά καπάκια. Από πλευράς μας έγιναν επαφές και με άλλες εταιρείες ανακύκλωσης αλλά δυστυχώς δεν έδειξαν ενδιαφέρον να στηρίξουν τη συγκεκριμένη δράση.

Το τελευταίο φορτίο με τα καπάκια που συγκεντρώθηκε από την συγκινητική συμμετοχή όλων των πολιτών του νομού Καστοριάς έχει ξεκινήσει το ταξίδι του και τις επόμενες μέρες το 6ο αναπηρικό αμαξίδιο θα προσφερθεί σε μια κυρία με βαριά κινητική αναπηρία.

Η ανακύκλωση δεν σταματά ακόμη και αν δεν είναι για συγκεκριμένο σκοπό γιατί αυτή η συνεργασία μας δίδαξε ότι όλοι μαζί μπορούμε.

Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας όλο τον κόσμο που αγκάλιασε αυτή την προσπάθεια και στάθηκε αρωγός δίπλα μας.

Ευχαριστούμε πολύ!

Με Εκτίμηση

Εκ της Διοικήσεως

 

-Η- -Ο-

ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ Βερόνικα-Στυλιανή ΣΕΜΑΣΙΩΤΗΣ Παναγιώτης

 

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Νοέμβριος, 2016, 8:46 πμ. στις Κατηγορίες photos, ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr