Στον δήμο ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ »ξέχασαν» την απόφαση και την υπόθεση των έργων από τον TAP

Έχουν περάσει πολλές μέρες και υπάρχει καμία σοβαρή εξέλιξη ξεκαθαρίσματος τουλάχιστον των έργων που πρέπει να προτείνει ο δήμος Καστοριάς ώστε ο περιφερειάρχης να αλλάξει τον σχεδιασμό για τα έργα του δήμου προς το αρμόδιο υπουργείο αλλά προς τον TAP.

Είμαστε σχεδόν στο μηδέν, ίσως είναι και ο μόνος δήμος που δεν έχει προχωρήσει και το χειρότερο είναι πως ακόμη και σήμερα νομίζει πως την επιλογή θα την κάνει ο κ. Καρυπίδης.

Ο κ. Καρυπίδης σύμφωνα με δικές μας πληροφορίες θα γυρίσει πίσω οποιαδήποτε απόφαση δεν έχει κοστολογημένα και συγκεκριμένα έργα, δηλ την επιλογή δεν θα την κάνει ο ίδιος, το έχει ξεκαθαρίσει ανοιχτά….

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Νοέμβριος, 2016, 11:00 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΚΑΣΤΟΡΙΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr