Πληρώστε με κάρτα συμφέρει!

Αυτό είναι το σύνθημα του υπουργείου Οικονομικών ειδικά σε ό,τι αφορά μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες των οποίων το αφορολόγητο εξαρτάται άμεσα από τις πληρωμές με πλαστικό χρήμα.

Η έκπτωση φόρου από 1.900 έως 2.100 ευρώ που οδηγεί σε έμμεσο αφορολόγητο όριο για τους μισθωτούς, συνταξιούχους και αγρότες, η οποία θα εξασφαλίζεται μόνο εφόσον έχουν συγκεντρωθεί αποδείξεις με ηλεκτρονικό χρήμα αξίας ίσης με το 10% έως και το 30% του εισοδήματος του φορολογούμενου.
Όσοι δεν καταφέρουν να συγκεντρώσουν το απαιτούμενο ποσό θα έρθουν αντιμέτωποι με φόρο 22% για το ποσό που δεν κατάφεραν να συγκεντρώσουν.\
Εάν δηλαδή κάποιος οφείλει να συγκεντρώσει 3.000 ευρώ αποδείξεις με κάρτα και παρουσιάσει στην εφορία ποσό 2.000 ευρώ, τότε θα επιβαρυνθεί με φόρο 220 ευρώ που αντιστοιχεί στο 22% του ποσού που δεν μπόρεσε να καλύψει.
Μέσα στα κίνητρα που εξετάζονται ακόμη είναι κληρώσεις με έπαθλο δωρεάν αγορές, αυτοκίνητα και ακίνητα.
Σημειώνεται ότι όλες οι επιχειρήσεις θα υποχρεωθούν να έχουν μηχανήματα ηλεκτρονικών συναλλαγών (POS), ενώ συναλλαγές μεταξύ των επιχειρήσεων που υπερβαίνουν τα 50 ευρώ θα γίνονται υποχρεωτικά με ηλεκτρονικό χρήμα.

Δημοσιεύτηκε απο τον στις 2,Νοέμβριος, 2016, 11:43 πμ. στις Κατηγορίες HOT - ΕΙΔΗΣΕΙΣ, photos, ΕΛΛΑΔΑ, ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ. Νπορείτε να παρακολουθείσετε τισ απαντήσεις επι του άρθρου απο RSS 2.0. Παρακαλούμε σχολιάστε το άρθρο...( ή αφήστε σύνδεσμο trackback)

Δώστε απάντηση

Πρόσφατα Άρθρα

Προβεβλημένα Links

  Έυρεση στο Αρχείο

  με ημερομηνία
  με κατηγορία
  'Ευρεση με Google

  Photo Gallery

  Kατηγορίες
  blog καθημερινής ενημέρωσης alphafm.gr

  Με επιφύλαξη κάθε νόμιμου δικαιώματος.

  Όροι χρήσης :απαγορεύεται η χρήση όλων των εικόνων, βίντεο, ειδήσεων, ρεπορτάζ, γραφικών χωρίς την άδεια του alphafm.gr και χωρίς την αναφορά πηγής

  Στοιχεία Επικοινωνίας : Κολοκοτρώνη 20 - ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΤΚ 52100, 24670 26.945, apararas@gmail.com
  Copyright ©2008-2017 alphafm.gr